Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, din nou, îndrăgostită! Cum își descrie iubitul

Andreea Mantea, din nou, îndrăgostită! Cum își descrie iubitul

Andreea Mantea iubește din nou! După despărțirea de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, un alt bărbat a apărut în viața frumoasei prezentatoare, care i-a redat fiorii dragostei.

Andreea Mantea, din nou, îndrăgostită! Cum își descrie iubitul

Andreea Mantea este, din nou, o femeie îndrăgostită! După mai mulți ani în care nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, după despărțirea de Cristi Mitrea, prezentatoarea de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre noul iubit, informează Spynews.

Andreea Mantea spune că stă foarte bine la capitolul ”iubire”. Mai ales că de data aceasta este mai intensă, îmbinată cu sentimentul de fericire.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.

Prezentatoarea a mai precizat că îi iubește nu doar calitățile noului partener, ci și defectele.

”E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim” foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Andreea Mantea, pregătită să redevină mamă

Andreea Mantea nu se dă în lături de la a doua sarcină. I-ar plăcea să aibă o fetiță și neagă zvonurile din ultima vreme, conform cărora poartă, deja, al doilea copil în pântec.

„Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate. Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Andreea Mantea este în momentul de față mama unui băiat, David. Micuțul are cinci ani și îi seamănă leit mamei sale. Nu se știe cine este noul iubit, deoarece Andreea a evitat să se afișeze cu el în fața camerelor de luat vederi.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua de ziua lui! David, fiul  lor, este în culmea fericirii

Foto: Andreea Mantea, Cristi Mitrea si David

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: