Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Care a fost decizia instanței

Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Care a fost decizia instanței

Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră

Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Andreea Mantea nu a vrut să renunțe la bătălia împotriva Poliției, așa că a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Cu toate astea, judecătorii au decis să-i refuze plângerea făcută împotriva Brigăzii Rutiere.

Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Care a fost decizia instanței

Andreea Mantea a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România, aceasta moderând diverse show-uri în ultimii ani. În prezent, bruneta duce o viață liniștită alături de fiul său, David, iar fanii o pot urmări în fiecare săptămână pe Kanal D, în emisiunea care-i poartă numele. În toamna anului trecut, Andreea Mantea s-a simțit nedreptățită, după ce a fost sancționată de polițiștii de la Circulație, și fără să stea prea mult la discuții, a mers la Judecătoria Sectorului 1 pentru a depune plângere. După sentința dată, magistrații nu au fost impresionați de privirea moderatoarei tv, astfel că i-au respins direct cererea pe care aceasta o formulase pentru a i se anula procesul-verbal de contravenție. ”Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței, 28.01.2021.”se arată în decizia instanței. Evident, decizia nu este definitivă, dar s-ar putea să nu existe vreo șansă ca rezultat să se schimbe

Andreea Mantea iubește din nou!

Andreea Mantea are o carieră de succes, dar pe plan sentimental, bruneta nu prea a avut noroc. După ce a avut o relație cu luptătorul Cristi Mitrea, Andreea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Cei doi au împreună o minune de copil, cu care vedeta se mândrește de fiecare dată. Ei bine, situația sentimentală a Andreei pare că s-a schimbat de câțiva ani. Bruneta a mărturisit în emisiunea sa că începe diminețile cu un pahar de apă rece pe stomacul gol, o porție de joacă cu fiul său după care pregătește cafeaua în cana preferată, care are o valoare sentimentală! Pe cana ei scrie “jumătatea bună”!, și mai există o cană pe care scrie “jumătatea rea”. Este vorba despre cana iubitului ei, cu care Andreea are o relație de câțiva ani, dar pe care preferă să o țină la distanță de ochii lumii.  “Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi!Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”, a mărturisit, în glumă, prezentatoarea.

Totodată, Andreea a mărturisit că se gândește la ziua în care va apărea în emisiune împreună cu iubitul său. La sfârșitul verii trecute, vedeta a publicat câteva fotografii cu partenerul ei, dar a preferat să nu-i arate identitatea.“Este exclus să repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”,  a mai spus Andreea Mantea. 

În ceea ce privește relația cu Cristi Mitrea, cei doi au reușit să ajungă la un acord și să aibă o relație de prietenie de dragul copilului lor. Cei doi s-au despărțit când vedeta era însărcinată în luna a patra, iar de atunci, aceștia nu au mai avut nimic în comun. Surse din anturajul celor doi au declarat că aceștia sunt buni prieteni și se ajută la nevoie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: