Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea este însărcinată? Detaliul observat de internauți

Andreea Mantea este însărcinată? Detaliul observat de internauți

GALERIE FOTO (4)

Andreea Mantea este însărcinată?Prezentatoarea Tv se știe că este o persoană transparentă și întotdeauna spune lucrurilor pe nume. Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta de la Kanal D a postat o fotografie iar un detaliu șocant a fost surprins de internauți. Oare Andreea se pregătește să devină mămică a doua oară?

Andreea Mantea este însărcinată? Detaliul observat de internauți

Andreea Mantea este însărcinată? Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de-a lungul anilor a avut parte de schimbări majore în viața ei. Cu toate astea, vedeta de la Kanal D a reușit să treacă cu bine peste toate încercările vieții. În prezent, Andreea se simte împlinită alături de copilul ei, David, în vârstă de șase ani. În ceea ce privește viața ei sentimentală, Andreea a declarat că iubește din nou, dar că preferă să își țină relația departe de ochii lumii.

Ei bine, prezentatoarea Tv a reușit să creeze iarăși confuzie în rândul fanilor săi, după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva ore a publicat o imagine pe Instagram, în timp ce se afla în lift, fiind îmbrăcată într-o ținută sport. Dar un detaliu le-a atras atenția fanilor care nu s-au abținut și i-au pus marea întrebare vedetei. Mai exact, în poză se vede că Andreea Mantea ar avea burtică, dar acest lucru poate fi din cauza hanoracului roz foarte larg, pe care aceasta în purta. „Ești însărcinată”, i-a scris la comentarii un internaut. Momentan, vedeta nu a reacționat la întrebarea urmăritorului său. Alții i-au spus Andreei că a pus câteva kilograme în ultima perioadă: „Andreea, te-ai îngrășat față de cum erai la pd”, „Naspa asa, pari grasă”.

Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea copil?

Andreea Mantea, 34 de ani, se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes și un copil care îi face viața mai frumoasă. După ce s-a despărțit de tatăl lui David, luptătorul Cristi Mitrea, Andreea a încercat să-i ofere fiului ei tot ce este mai bun. Anul trecut, bruneta a decis să nu mai prezinte emisiunea “Puterea Dragostei” pentru a se dedica băiețelului ei, dar și pentru a-și menține vie relația pe care o are cu un bărbar misterios.

Conform vedetei, se pare că povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei, este cât se poate de serioasă. În cadrul unui interviu, moderatoarea Tv a vorbit despre un al doilea copil. Spre surprinderea tuturor, Andreea a dat de înțeles că a luat în calcul această posibilitate. “Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață. Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem. Să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi.Pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lecţie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mărturisit vedeta Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: