Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1. Ce emisiune i-a fost propusă prezentatoarei de la Kanal D

Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1. Ce emisiune i-a fost propusă prezentatoarei de la Kanal D

GALERIE FOTO (7) Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1.

Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1. Andreea Mantea surprinde din nou! Se pare că prezentatoarea tv de la Kanal D ar vrea să schimbe televiziunea de suflet cu cea rivală, Antena 1. Care este, de fapt, situația? Va renunța Andreea Mantea la televiziunea la care a lucrat în ultimii ani?

Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1. Ce emisiune i-a fost propusă prezentatoarei de la Kanal D

Andreea Mantea, în tratative cu Antena 1. Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Bruneta le-a câștigat simpatia telespectatorilor în urma emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. În ultimii ani, bruneta a lucrat pentru Kanal D, prezentând „Wowbiz”, „Se strigă darul”, „Te vreau lângă mine’, „Puterea dragostei” și „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Însă, există zvonul că vedeta ar fi în tratative cu postul de televiziune rival, Antena 1, care i-ar fi propus deja un proiect. Andreea ar fi nemulțumită de faptul că a plecat de la emisiunea ”Puterea dragostei”, și că show-ul său nu are cifrele de audiență pe care și le dorește, așa că este dispusă să schimbe „echipa”. Se pare că de ceva timp, bruneta a început să negocieze cu producătorii de la Antena 1, iar proiectul pe care l-ar dori vedeta ar fi ”Mireasa”. Momentan nu sunt informații oficiale despre această situație, dar cu siguranță discuțiile se anunță de durată.

Cum și-a început Andreea Mantea cariera în televiziune

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes și un băiețel care îi șterge orice pată de tristețe din viața ei. Andreea Mantea se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc care are o poveste de viață impresionantă. Înainte de a lucra în televiziune, Andreea a lucrat ca picoliță, după care a fost descoperită la restaurant de patroana unei agenții de modelling care i-a dat cartea sa de vizită. Ulterior, a renunțat la jobu-ul de la restaurant și a devenit model.

La scurt timp a devenit reporter la KISS FM, după care s-a dedicat strict modelingului. “După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de-aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să «crească» o muritoare de foame”, a spus într-un interviu mai vechi vedeta.

Mai mult, vedeta a postat în revista Playboy pe vremea când era reporter la KISS FM, iar partenera ei de nebunii a fost fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Andreea Mantea a fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Aceasta a bifat mai multe pictoriale în revistele de specialitate din lumea întreagă. De-a lungul timpului, Andreea Mantea a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune,iar printre ele se numără și show-ul “Burlăcița” de la Antena 1, în urma căruia bruneta a rămas împreună cu Cristi Mitrea, cu care are un copil, pe David. După ceva timp, cei doi s-au despărțit cu mare scandal, dar în prezent, Andreea și Cristi au o relație bună de dragul copilului lor.

Andreea Marin impreuna cu Cristi Mitrea si David
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: