Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, extrem de solicitată de fiul ei David: „Deja m-a scos din sărite!”

Andreea Mantea, extrem de solicitată de fiul ei David: „Deja m-a scos din sărite!”

Întrucât ziua lui David, fiul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea, se apropie, băiețelul își dorește tot felul de cadouri. Acest fapt o scoate din minți pe frumoasa prezentatoare. Recent, Andreea Mandea a povestit în cadrul unui interviu surprizele pe care le-a pregătit pentru ziua de naștere a lui David.

Andreea Mantea, extrem de solicitată de fiul ei David: „Deja m-a scos din sărite!”

Chiar mâine, pe 27 mai, fiul Andreei Mantea va împlini 7 ani. Bineînțeles, prezentatoarea de la Kanal D se află în toiul pregătirilor pentru acest eveniment. Din mărturisirile vedetei, cerințele lui David pare că au scos-o din minți. „De ziua lui m-a dat peste cap. Chiar sunt curioasă! Deja m-a scos din sărite! Dar e copil și, mai mult decât atât, e al meu, și trebuie să am grijă să nu-i

fac vreun rău. Îmi zice „Vreau petrecere!”, după care îmi zice „Nu mai vreau petrecere! Vreau la Disney!” Știi cât costă niște bilete de ultim moment la Disney și o cazare. A început să aibă fel și fel de cerințe. „Vreau să vină X la ziua mea!” Nu se poate, pentru că este în altă țară! Are doar dorințe de suflet, foarte puternice. Vrea să-și vadă nu știu ce prieten, care este

în altă țară. Anul trecut i-am făcut aceste surprize, chiar dacă el n-a vrut petrecere de ziua lui. Crescând, mi-am zis că poate vede lucrurile altfel că, na, s-a mai copt un pic. „Vreau petrecere, vreau petrecere!” Mi-a zis și tema, mi-a zis și unde vrea. Mi-era imposibil unde voia el, undeva într-o pădure, și să aduc pe vine vrea”, a mărturisit Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Se pare că David a făcut o pasiune pentru actorie. De curând, el a fost distribuit în serialul „Strada speranței”. Acolo, David joacă alături de Monica Anghel, Cătălina Grama și Diana Dumitrescu. Pasiunea pentru cinematografie vine după ce a vizionat seria de filme Harry Potter. Visul măreț al lui David este să viziteze studiourile unde s-a filmat celebra producție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: