Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea, ritual straniu de ziua sa. Vedeta a vrut să-și vadă sortitul

Andreea Mantea, ritual straniu de ziua sa. Vedeta a vrut să-și vadă sortitul

Andreea Mantea își încântă fanii odată cu noua emisiune desprea ea și fiul său, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D. Prezentatoarea TV a decurs de ziua sa de nume, odată cu sărbătoarea Sfântului Andrei, la un ritual vechi de mii de ani, pentru a-și afla sortitul.

Andreea Mantea, ritual straniu

Andreea Mantea a decurs la un ritual straniu de ziua sa de nume, odată cu sărbătoarea Sfântului Andrei. Prezentatoarea TV și-a lăsat fanii cu gura căscată în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D, după ce s-a așezat cu o lumânare în fața oglinzii, informează playtech.ro.

De ziua mamei lui, fiul Andreei Mantea, i-a făcut un cadou un trandafir și i-a urat: ”La mulâi ani, mama!”. Pe lângă tradafir, David i-a oferit mamei sale și un tort din ardei iuți, deoarece știe că îi plac mamei lui: ”Mama, îți place mai mult iuțeala, nu dulcele.”

În cadrul show-ului de Kanal D, la îndrumarea cântăreței de muzică populară, Elena Merișoreanu, Andreea Mantea a trecut la un ritual vechi din bătrâni. S-a îmbrăcat într-o superbă rochie albă și s-a așezat pe un scaun între două oglinzi înalte, așa cum spune tradiția. Cu o lumânare în mână, bruneta a rostit cuvintele magice pentru a i se arăta sortitul vieții: „Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele”.

Andreea Mantea are relație?

În pofida ritualului, apropiații vedetei au declarat pentru ciao.ro că Andreea Mantea are de aproape cinci ani un iubit. Și acesta lucrează în TV, la fel ca ea. Mai mult, el ar face-o cu adevărat fericită pe vedetă.

”Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată şi adevărată”, potrivit apropiaţilor Andreei.

Andreea Mantea se înțelege perfect cu fiul ei

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fiul ei, David, iar asta se poate vedea și în cazul emisiunii care arată cum decurge o zi din viața prezentatoarei TV și a fiului ei. Se înțeleg, adesea, doar din privire, spune vedeta.

”Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legatură atât de specială între noi încât îmi este atât de dificil să o exprim în cuvinte, nu reușesc să le găsesc – și, dacă aș face-o, am avea nevoie de toate paginile care ar încăpea pe Internet pentru a descrie acest lucru.

Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă văzută în fața faptului împlinit, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: