Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a fost infectată cu noul coronavirus! Ce spune vedeta despre simptome: ”Am văzut efectele asupra mea”

Andreea Marin a fost infectată cu noul coronavirus! Ce spune vedeta despre simptome: ”Am văzut efectele asupra mea”

Andreea Marin a fost infectată cu noul coronavirus! Ce spune vedeta despre simptome: ”Am văzut efectele asupra mea”

Andreea Marin a venit cu veste total neașteptată. Prezentatoarea de televiziune a fost infectată cu noul coronavirus și a vorbit despre simptomele care au venit cu această boală. 

Andreea Marin a fost infectată cu noul coronavirus! Ce spune vedeta despre simptome: ”Am văzut efectele asupra mea”

Andreea Marin a avut parte de multe proiecte în anul 2021, unele fiind chiar și în afara țării. Se pare totuși, că pandemia a încurcat-o și chiar i-a pus viața în pericol. La finalul unei astfel de deplasări, Andreea Marin a aflat, în urma unui test PCR, că este infectată cu Covid-19. Invitată la emisiunea lui Cristi Brancu, Andreea Marin a oferit mai multe detalii despre simptomele pe care le-a avut.

”Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum cinci luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a dezvăluit Andreea Marin.

Pentru că a fost vaccinată cu schema completă, Andreea se consideră o norocoasă, dezvoltând o formă ușoară a bolii. Prezentatoarea a povestit că a stat câteva zile la pat, cu simptome asemănătoare unei gripe puternice: dureri musculare, durere în gât și febră.

”Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolandu-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a precizat vedeta.

Andreea Marin a fost la un pas de a se sinucide

Andreea Marin a fost la un pas de a-și lua viața în trecut. Totul ar fi pornit de la un medicament găsit pe internet pe care l-a luat pentru a pierde în greutate. Însă, s-a ales cu efecte secundare, mai exact, cu depresie. Depresia a dus-o în punct în care a vrut să se sinucidă.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet.

Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: