Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță. Vedeta tv s-a relaxat alături de iubit și fiica sa

Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță. Vedeta tv s-a relaxat alături de iubit și fiica sa

GALERIE FOTO (10) Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță

Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță. Prezentatoarea tv a mers în vacanță în Italia, alături de iubit și fiica sa, Violeta. Cei trei au petrecut momente de neuitat, iar Andreea a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de colecție din vacanță.

Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță. Vedeta tv s-a relaxat alături de iubit și fiica sa

Andreea Marin, imagini de colecție din vacanță. Încet, încet, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. se transformă într-o domnișoară superbă. Detaliul care le-a sărit în ochi imediat internauților este chiar frumusețea tinerei. Cu ochii albaștri, fiica prezentatoarei tv va frânge cu siguranță inimile băieților când va mai crește. Andreea Marin a mers împreună cu Adrian Brâncoveanu și fiica sa în vacanță pe insula Capri, postând pe rețelele sociale câteva imagini. În poze se poate vedea că mama și fiica au explorat apele Marii Tireniene. „Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o „vedetă“, nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat. Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”, a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu.

Această vacanță a devenit o tradiție anuală în familia Andreei Marin. Anul acesta a fost alături de ele și iubitul vedetei tv, Adrian Brâncoveanu. Deși au avut parte de o vacanță scurtă, au strâns multe amintiri împreună. „Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri. A fost de neuitat şi această vacanţă. O scurtă, dar minunată binecuvântare”, a scris, la final de vacanţă, Andreea Marin pe pagina sa de socializare.

Fiica Andreei Marin a avut coronavirus

În luna decembrie a anului trecut, Violeta Bănică a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Spre deosebire de ea, mama ei și Adrian Brâncoveanu nu au luat virusul. În vârstă de 13 ani, Violeta a avut o formă ușoară de COVID19 și și-a purtat de grijă singură pe parcursul celor două săptămâni cât a stat izolată în partea ei de apartament. „Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăciun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit Andreea Marin.

Violeta este rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie, luând această decizie de comun acord. Mesajul de despărțire a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Ștefan Bănică Jr, dar și pe contul vedetei tv, fiind semnat de ambii soți. „Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam”,se arăta în mesajul acestora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: