Redactia.ro
Home » Monden » Gafa făcută de Andreea Marin. Fanii au taxat-o imediat: ”Deja ai devenit antipatică”

Gafa făcută de Andreea Marin. Fanii au taxat-o imediat: ”Deja ai devenit antipatică”

Gafa făcută de Andreea Marin. Fanii au taxat-o imediat: ”Deja ai devenit antipatică”

Andreea Marin a fost taxată de fanii de pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de televiziune i-a supărat destul de tare pe internauți. Iată ce s-a întâmplat!

Gafa făcută de Andreea Marin. Fanii au taxat-o imediat: ”Deja ai devenit antipatică”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta s-a consacrat prin felul ei natural de a fi dar prin profesionalismul de care a dat dovadă de fiecare dată. Recent, însă, vedeta a primit o serie de mesaje prin care este criticată de internauți.

Prezentatoarea TV a fost criticată dur pe rețelele de socializare de către urmăritorii ei, după ce a făcut reclamă mai multor firme. Unii dintre internauți susțin că ”nu se mai satură de bani”, și că sunt dezamăgiți de faptul că ”Zâna Surprizelor” câștigă din plasarea de produse. O altă persoană i-a spus că a ”devenit antipatică”.

”Deja ai devenit antipatică! Nu te mai saturi de bani!”, ”E penibilă cu aceste reclame la nesfârșit”, ”Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!”, ”Îmi erai dragă și te urmăream cu plăcere. Ai devenit penibilă cu reclamele tale”, ”De câteva luni toate postările sunt reclame la ceva. Sunt dezamăgită. Sincer” și ”Altceva nu mai faci? Doar de promovarea brand-urilor te mai ocupi?”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit în secțiunea de comentarii Andreea Marin.

Andreea Marin vrea să facă un copil cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a anunțat că își dorește să îi mai facă un frate sau o soră fiice sale Violeta și nu spune nu oportunității de a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că își dorește un al doilea copil, adică să aibă unul și cu iubitul actual, Adrian Brâncoveanu.

De asemenea, cunoscuta prezentatoare TV a ținut să menționeze că atât ea, cât și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, sunt pregătiți în orice moment să-și mărească familia, însă în viitor va vedea dacă și Dumnezeu își dorește asta pentru ei. Așadar, Andreei Marin îi surâde ideea să devină din nou mamă.

”De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: