Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, chemați la Tribunal. Care este motivul

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, chemați la Tribunal. Care este motivul

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, sunt chemați în fața judecătorilor a Tribunalului București. ”Zâna surprizelor” este implicată într-un proces în care este vorba despre un imobil din Capitală.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu, chemați la Tribunal

Andreea Marin și partenerul de ei viață, Adrian Brîncoveanu, au probleme în instanță. Cei doi sunt chemați la Tribunalul București pentru a da explicații cu privire la un proces despre un imobil din Capitală, informează Cancan.ro.

Potrivit sursei menționate, Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu sunt citați într-o acțiune care solicită ”pretenții”. Acțiunea vizează unele modificări față de un imobil unde locuiesc ambii parteneri. Adrian Brîncoveanu a formulat o cerere de chemare a în judecată a unei cunoștințe mai vechi, o femeie pe nume C. Eugenia care are rolul de ”pârâtă”. Ea este obligată, conform cererii, să facă unele modificări imobilului.

Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. 

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicarese arată în decizia instanței din data de 29.01.2020, conform cancan.ro.

Andreea Marin, relație cu Adrian Brîncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu s-au cunoscut în anul 2017, după ce prezentatoarea s-a despărțit de Tuncay Ozturk. De atunci, Andreea este mai discretă cu viața ei sentimentală, dar mai oferă din când în când, detalii despre noul său partener de viață.

Andreea Marin îl cataloghează drept un om cald și bun pe Adrian Brîncoveanu. ”El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!” a dezvălui Andreea Marin într-un interviu.

De asemenea, ”Zâna surprizelor” se simte protejată de Adrian Brîncoveanu. Ea îi admiră respectul și profesia.

”Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință. În Campania Prețuieste Viața, din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr.”, a spus Andreea Marin într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: