Redactia.ro
Home » TV » Andreea Raicu are un nou iubit celebru. A fost cuplat cu frumoasa Mădălina Ghenea

Andreea Raicu are un nou iubit celebru. A fost cuplat cu frumoasa Mădălina Ghenea

GALERIE FOTO (2)

Andreea Raicu este foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată, așa că de nenumărate ori ea a evitat să răspundă la întrebarea cine este iubitul ei, de fapt. Acum, ea a fost văzută când ieșea din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Cu cine se iubește acum Andreea Raicu. Este un bărbat putred de bogat

Andreea Raicu are acum o relație cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Fosta prezentatoare de televiziune a fost văzută în fața casei acestuia, îmbracată într-o ținută sport. Andreea Raicu stătea calmă în fața porților, semn că nu este prima dată când face o astfel de vizită. Să fie vorba despre cel mai nou cuplu din showbiz?

Mai mult, Andreea Raicu a mers în vizită la fostul iubit și tatăl copilului Mădălinei Ghenea, la ceas de seară, exact cum ar trebui să aibă loc o întâlnire romantică.

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, spunea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp. Așadra, sunt mari șanse ca Matei Stratan să fie acest bărbat despre care vorbea vedeta.

Andreea Raicu, văzută cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Andreea Raicu a povestit că are un iubit, însă nu a dat niciun detaliu despre acesta și, mai mult decât atât, ea a explicat și de ce procedează în acest fel.

„Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.red.

Andreea Raicu în fața casei lui Matei Stratan
Andreea Raicu în fața casei lui Matei Stratan

). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a mărturisit Andreea Raicu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: