Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a rămas cu traume după Survivor România 2022. Mama vedetei a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Pentru ea a fost un șoc”

Andreea Tonciu a rămas cu traume după Survivor România 2022. Mama vedetei a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Pentru ea a fost un șoc”

GALERIE FOTO (2) Andreea Tonciu a rămas cu traume după Survivor România 2022

Andreea Tonciu a rămas cu traume după Survivor România 2022. Andreea a fost eliminată din competiție, după 10 zile de stat în jungla Dominicană. Deși a părăsit Survivor România, bruneta a trecut prin expeeriențe neplăcute care au traumatizat-o. Maria Tonciu, mama vedetei a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre experiența fiicei sale la Survivor România.

Andreea Tonciu a rămas cu traume după Survivor România 2022. Mama vedetei a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Pentru ea a fost un șoc”

Andreea Tonciu a părăsit emisiunea Survivor România 2022 după 10 zile de stat în jungla Dominicană. În ediția de marți, 25 ianuarie, Andreea și-a luat rămas-bun de la colegii din echipa Faimoșii. ”Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Sper că vom avea o prietenie frumoasă.”, a spus Tonciu, imediat după eliminarea sa.

Mama Andreei Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit despre conversația telefonică pe care a avut-o cu fiica ei, la scurt timp după ce aceasta a ajuns la hotel. Andreea a fost extrem de emoționată când a vorbit cu fiica sa, Rebecca. Conform Mariei Tonciu, Andreea este șocată de ceea ce a trăit în jungla din Republica Dominicană. “Am vorbit cu Andreea și încă e șocată de ce a trăit acolo. (…) Noi, cei din fața ecranelor, percepem show-ul foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo e cu totul altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă. Tot timpul auzea zgomote, urlete de animale… Pentru ea a fost un șoc că n-a putut să se odihnească. Dacă dormea, sigur avea mai multă energie.”, a declarat mama Andreei Tonciu.

Maria Tonciu

Maria Tonciu a declarat că nu se aștepta ca fiica ei să fie eliminată. Conform acesteia, Rebecca nu a plâns că fosta asistentă tv a plecat din emisiune, ci pentru că Otilia Bilionera a rămas singură. “Sincer, cred că nimeni nu se aștepta ca Andreea să fie scoasă, dar spre surprinderea noastră și spre marea noastră bucurie, abia o așteptăm acasă. Și pentru fiica ei este minunat! Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră.

De ce credeți că a fost tristă? Că a rămas Otilia singură. Nu pot să cred că n-a plâns după Andreea și a plâns după prietena ei, Otilia care a rămas singură. Ne-a uimit lucrul acesta, empatia ei.”, a mai mărturisit Maria Tonciu.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a trecut prin clipe dificile la Survivor România 2022. Vedeta a avut multe probleme de sănătate, iar medicii au intervenit și au luat-o cu targa de pe traseu. În a doua zi în Republica Dominicană, după ce a intrat pe traseu, bruneta s-a confruntat cu câteva probleme medicale. Fosta Faimoasă spunea că nu poate respira și că are urechea înfundată, iar medicul i-a explicat că este normal să simtă asta. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot”, a spus Andreea Tonciu.

La jocurile de duminică, fosta asistentă tv nu a participat la jocurile de pe traseu din cauza stării de rău. Aceasta a fost luată cu targa de medici, după ce a lesinat în brațele medicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: