Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV: „S-ar putea să fiu gravidă”

Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV: „S-ar putea să fiu gravidă”

GALERIE FOTO (4) Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV

Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV. Vedeta tv a surprins pe toată lumea după ce a purtat o discuție telefonică cu tatăl ei la tv. Andreea Tonciu i-a spus părintelui său că s-ar putea să fie însărcinată, iar bărbatul nu a fost deloc surprins. Ci a întrebat-o a cui e copilul.

Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV: „S-ar putea să fiu gravidă”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta este căsătorită cu fostul fotbalist Daniel Niculescu, iar împreună au o fiică minunată,Rebeca. Relația lor este una frumoasă și extrem de puternică. Nu de puțin ori au fost întrebați dacă mai vor un copil. Prezentă la un eveniment monden, Andreea a primit o provocare de la Cătălin Măruță să sune o persoană la nimereală și să construiască o discuție în jurul anumitor cuvinte, precum „ginecolog”. Ei bine, vedeta l-a sunat pe tatăl ei care nu a părut uimit când Andreea i-a spus că s-ar putea să fie însărcinată. Ci mai degrabă era curios să afle cu cine.

Andreea Tonciu: S-ar putea să fiu gravidă. Mi-am făcut programare la ginecolog.

Tatăl Andreei Tonciu: Foarte bine. Dar cu cine?”, a fost discutia dintre cei doi.

Andreea Tonciu, despre cel de-al doilea copil

Andreea Tonciu a devenit mamă în 2016, când a adus pe lume o fetiță. Rebeca este rodul iubirii cu Daniel Nicolae. Întrebată când va mai face al doilea copil, Andreea a declarat că nu este pregătită pentru o nouă sarcină. Bruneta își propune să devină mamă pentru a doua oară peste câțiva ani. „Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani. Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a explicat în urmă cu ceva timp.

Vedeta a declarat că îl iubește foarte mult pe soțul, dar nu i-ar putea ierta niciodată o aventură. Astfel, ar depune imediat actele de divorț și s-ar recăsători cu un turc. “Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.

Părinții Andreei Tonciu, la un pas de divorț

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Tonciu declara că părinții ei divorțează, după ce tatăl ei a avut o aventură cu menajera familiei. Deși mama vedetei era hotărâtă să divorțeze de tatăl fiicelor sale, Maria Tonciu i-a mai dat o șansă partenerului ei. Andreea a aflat de acest lucru abia când s-a întors de la Survivor România.  „Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema?Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a mărturisit Andreea Tonciu într-o emisiune de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: