Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi. „Foamea e un element activ, te ține treaz”

Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi. „Foamea e un element activ, te ține treaz”

GALERIE FOTO (3) Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi.

Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi. Actorul a găsit imediat rețeta pentru a slăbi. Andrei Aradits a slăbit câteva kilograme în ultima perioadă, deși nu simțea nevoia unei diete. Potrivit acestuia, niște analize deloc bune l-au adus în această situație neașteptată.

Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi. „Foamea e un element activ, te ține treaz”

Andrei Aradits mănâncă 4 ore pe zi. Multe femei se chinuie să găsească dieta perfectă pentru a slăbi câteva kilograme, însă, rezultatele nu sunt tocmai eficiente. Andrei Aradits a reușit să găsească soluția pentru a slăbi. Deși nu simțea nevoia unei cure de slăbire, actorul a primit niște analize proaste, fiind nevoit să piardă câteva kilograme. „(…) După ce am făcut testul de anticorpi, doamna doctor mi-a zis că dacă am anticorpi e bine să donez plasmă. Am fost să donez plasmă și când te duci să donezi îți fac și analizele. Așa am aflat și eu pentru prima dată ce grupă de sânge am, dar doamna de acolo mi-a zis că nu stau bine cu colesterolul. Adică rău”, a spus Aradits.

Andrei Aradits a slabit

Ulterior, actorul a mers la medic, iar specialistul i-a spus că are colesterolul mărit. Așadar, doctorul i-a recomandat să mănânce 4 ore pe zi. „Dintre multitudinile de activități: alergare, sport sau regimuri din astea draconice, am aflat de la cineva de acest concept numit fasting. Mi-a zis să-mi aleg 4 ore pe zi în care să mănânc și asta a fost. 20 de ore nu mănânc nimic, dar nu e așa o mare șmecherie”, a mai spus actorul.

Andrei Aradits

În cele 20 de ore, actorul consumă numai cafea fără zahăr și apă, fără să se simtă înfometat. „În orele astea beau numai cafea fără zahăr și apă. O să râzi, dar mi se pare cea mai confortabilă chestie pe care să o fac fără să simt că muncesc. Eu nu sufăr la foame. La filmări rareori mănânc, dacă mănânc mă apucă lenea. Foamea, în schimb, este un element activ, te ține treaz. Sunt viu, acid, rău, țin minte căci mă grăbesc să ajung să mănânc ceva. Foamea e bună”, a mai mărturisit Andrei Aradits.

Andrei Aradits vrea să se mute în Grecia

Actorul din serialul „Vlad” este pasionat de Grecia și tot ce se află în jurul acesteia. Andrei a făcut un obicei în a-și petrece anual vacanțele în statul elan. Anul trecut, din cauza pandemiei, Andrei Aradits a adus Grecia în propria curte. . „Am fost de pe 1 până pe 15 iunie pentru că am aflat că filmăm sezonul 4, dar mă mai duc. Mă simt ca acasă în Grecia. Adică acolo aș vrea să mor. Pe bune. Dacă ar fi undeva să-mi imaginez, undeva în Grecia ar vrea să fie. Am senzația că înțelepciunea acolo s-a născut. Te uiți în marea aia turqoise, mănânci pește, caracatiță. Cred că asta mânca și Pitagora, Aristotel”, a declarat Aradits.

De asemenea, Andrei susține că se simte extrem de bine atunci când este înconjurat de plajă, apă, soare și nu exclude ideea de a se retrage la bătrânețe pe o insulă. „Nu mi-am cumpărat o casă acolo, dar am auzit că sunt niște cocioabe gratis și mă gândesc să mă mut acolo. Sau găsim un loc de cort, habar nu am. Clima este ok, este prietenoasă, nu am nevoie de încălzire”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: