Redactia.ro
Home » Știri » Angajata unei creșe, filmată în timp ce agresează o fetiță

Angajata unei creșe, filmată în timp ce agresează o fetiță

GALERIE FOTO (2) Angajata unei creșe din Piatra Neamț, filmată în timp ce agresează o fetiță

Angajata unei creșe din Piatra-Neamț a fost înregistrată de o mămică, când vorbea urât și bătea copiii. Fetița a fost închisă în baie și a fost agresată, iar pe înregistrare se aude cum anagajata îi spune copilei „Stai pe oliță că îți întorc capul la spate”.

Angajata unei creșe, filmată în timp ce agresează o fetiță

Potrivit Mediafax, mama unei fetițe de la o creșă din Piatra Neamț a filmat o angajată când înjura și bătea copiii. Înregistrările au fost făcute în luna octombrie .

Mama fetiți de numai doi ani a montat un dispozitiv de înregistrare în ghiozdanul celei mici, după ce aceasta tot refuza să mai meargă la creșă.

Am pus un dispozitiv de înregistrat în ghiozdanul fetiței, în urmja comportamentului ei. Avea o lună și jumătate de când mergea la creșă și la propriu o băgam cu forța în clasă, plângea. Pe 22 mi-a zis că doamna a închis-o în baie și a agresat-o, pe 23 am pus a doua oară dispozitivul în ghizodanul ei și seara am ascultat, a precizat mama fetiței.

Angajata jignea și lovea copiii

Femeia precizează că pe înregistrare se aude cum angajata creșei este violentă și folosește cuvinte urâte.

Am înnebunit pur șpi simplu. Să îți auzi copilul cum imploră să fie luat în brațe. Îi spunea „TACI DIN GURĂ, CĂ AI SĂ TE DUCI TU ACASĂ, STAI PE OLIȚĂ CĂ ÎȚI ÎNTORC CAPUL LA SPATE”. Angajata îi jignea pe cei mici, ba chiar îi bătea. Am ascultat cât poate o mamă să asculte dintr-o înregistrare în care se aude cum copilul ei este bătut”, a povestit mama fetiței.

Ulterior, părintele a mers în fața angajatei care inițial nu a recunoscut nimic, apoi după ce a ascultat înregistrările, șefa creșelor, a cerut imediat să i se desfacă contractul angajatei. La scurt timp, angajata a fost demisă, iar fetița este dusă acum la psiholog.

De asemenea, IPJ Neamț a precizat că au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si:Dosarul „Colectiv” trimis de la Parchetul Militar, înapoi la Parchetul General

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: