Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Vârsta nu și-a pus deloc amprenta pe corpul actriței

Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Vârsta nu și-a pus deloc amprenta pe corpul actriței

GALERIE FOTO (7) Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Vârsta nu și-a pus deloc amprenta pe corpul actriței

Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Fosta nevastă a lui Brad Pitt s-a afișat într-o serie de ţinute superbe.

Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Vârsta nu și-a pus deloc amprenta pe corpul actriței

Angelina Jolie şi-a luat revanşa, zilele acestea, pe covorul roşu. Vedeta noului film Marvel, Eternals, este într-o continuă campanie de promovare a acestei pelicule, prilej de a o admira într-o serie de ţinute superbe.

După premiera din Roma a filmului Eternals, acolo unde Angie a sosit alături de fiicele sale cele mari, Zahara şi Shiloh, diva a paricipat şi la o vizionare care a avut loc la hotelul De La Ville, la începutul acestei săptămâni. Cu această ocazie, actriţa de 46 de ani a arătat răpitor într-o rochie midi, neagră, din piele, la care a asortat o pereche de sandale cu barete sexy.

Coafura naturală şi machiajul de zi au Angelinei au completat frumos ţinuta, look-ul total fiind unul foarte reuşit, evidenţiind încă o dată, dacă mai era nevoie, frumuseţea naturală a divei. Chiar dacă silueta lui Jolie este, poate, prea subţire, acest lucru nu este motiv de îngrijorare. Sunt deja ani buni de când actriţa afişează acest trup tras prin inel, lucru datorat, cel mai probabil, genelor.

Câștig de cauză pentru Angelina Jolie în procesul de divorț cu Brad Pitt

Angelina Jolie a avut un câștig de cauză în procesul de divorț de Brad Pitt. Faimoasa actriță a reușit să descalifice un judecător din dosar, după ce a supărat-o prin acordarea lui Brad Pitt a custodiei comune asupra copiilor.

Mai exact, ea l-a acuzat pe judecător de lipsa imparțialității și că ar fi avut o relație mai strânsă cu unul dintre avocații fostului ei partener. Actrița a fost nemulțumită de informațiile pe care omul legii i le-a oferit în legătură cu relația cu unul dintre avocații lui Brad Pitt și a cerut înlăturarea lui din dosarul divorțului, în luna mai. Vineri, 23 iulie, instanța din California a oferit o decizie în favoarea Angelinei Jolie. Tot instanța din California a descoperit că judecătorul a acceptat bani de la unul dintre avocații lui Brad Pitt. În urma acestei situații, un nou judecător va trebui să preia cazul.

Brad Pitt și Angelina Jolie au șase copii împreună, dintre care trei naturali și trei adoptați: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne si Knox. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith”, în 2004. Au fost împreună de mai bine de un deceniu, căsătoriți doar doi ani și în 2016 au hotărât divorțul. În cadrul unui interviu, Angelina Jolie a spus că a cerut destrămarea căsniciei de dragul copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: