Redactia.ro
Home » Știri » ANM, anunț de ultimă oră! Apar primele ninsori în România

ANM, anunț de ultimă oră! Apar primele ninsori în România

Anunț ANM venit din partea meteorologilor. A fost emisă prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Apar primele ninsori în România.  ANM a emis o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 30 septembrie-13 octombrie 2019. Potrivit meteorologilor, este posibil ca primii fulgi de zăpadă să apară mult mai repede.

ANM, anunț de ultimă oră! Apar primele ninsori în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 30 septembrie-13 octombrie 2019. Media temperaturilor maxime se va situa între 18 grade în data de 2 octombrie și 6 grade în 5-6 octombrie. Temperaturile minime vor oscila între 9 grade în dimineața zilei de 3 octombrie și o grade în 6-7 octombrie, dimineața. De asemenea, meteorologii anunță că vor fi ploi în zonele montane, mai intense în zilele de 3 și 4 octombrie. Meteorologii anunță că nu sunt excluse primele ninsorii din acest an.

Vremea în Moldova

Până pe 3 octombrie, temperaturile maxime se vor situa între 23 si 27 de gradem iar în următoarele zile temperaturile minime vor fi între 10 și 13 grade. În jurul datei de 7 octombrie, media temperaturilor va ajunge în jurul a 14 grade, iar minimele vor atinge 5 grade Celsius.

Vremea în Muntenia

În primele trei zile ale lunii octombrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 28 de grade, apoi vor urma câteva zile de răcire accentuată. Ulterior, se va încălzi ușor și treptat, iar în intervalul 7-13 octombrie, temperaturile maxime vor fi între 18 și 2- de grade. Cele mai mari temperaturi minime vor fi atinse între 30 septembrie și 4 octombrie și se vor situa între 12 și 14 grade. Din 3 octombrie vor fi posibile ploi aproape zilnic.

Vremea în Dobrogea

Până pe 5 octombrie, prognoza meteo va fi mai caldă decât în mod normal, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinse între 23 și 26 de grade. Minima temperaturilor va fi între 14 și 17 grade. Se va răci pe parcursul zilelor, iar în cea de-a doua săptămână media maximelor termice va ajunge la 16 grade, iar minimele vor fi de 8 grade. Probabilitaatea de ploaie va fi mult mai ridicată între 4 și 6 octombrie.

Citeste si:Cei doi suspecți din Bistrița-Năsăud de moartea unui bărbat din Elveția, au fost reținuți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: