Redactia.ro
Home » Știri » ANM: Vremea de weekend. Sunt șanse mari de ploaie și lapoviță

ANM: Vremea de weekend. Sunt șanse mari de ploaie și lapoviță

anm vremea de weekend

ANM: Vremea de weekend vine la pachet cu ploi și lapoviță! Meteorologii anunță o schimbare bruscă de vreme, cu temperaturi scăzute. Maxima din weekend va înregistra doar 14 grade.

ANM. Ce ne rezervă vremea în weekend?

Vremea o ia razna! Dacă zilele acestea ne-a răsfățat cu temperaturi ridicate, de primăvară, vremea schimbă din nou foaia! Predominant vor fi temperaturi reci, care nu vor depăși 14 grade, potrivit ANM.

În București, vremea va suferi o scădere bruscă. Sâmbătă, se vor înregistra maxim 14 grade, iar soarele va sta ascuns în spatele norilor pe toată durata zilei. Spre seară, sunt șanse mari să plouă. Duminică, vremea se va răci considerabil. Temperaturile vor scădea până la 7 grade și sunt mari șanse de lapoviță și ninsoare. Cerul se va păstra în general noros iar valorile termice vor continua să fie scăzute pe tot parcursul zilei.

La munte va ninge în nordul Carpaților Orientali și la altitudini mari în Munții Apuseni. Se vor înregistra și intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 70-90 km/h. Temperaturile maxime înregistrate vor fi de 11-12 grade în Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. În arii restrânse, vremea de weekend va aduce dimineața și ceață.

Vântul va înregistra intensificări și-n zone precum Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime înregistrate în acest weekend vor fi cuprinse între 5 și 14 grade. Nopțile vor fi reci, cu minime între -9 și 2 grade Celsius.

Vremea de weekend 14-15 martie 2020

Vremea din bătrâni 14 martie. Bătrânii obișnuiau să spună că dacă e o zi uscată și călduroasă, atunci vor avea parte de o primăvară senină, lipsită de vreme rece. În schimb, dacă e o zi ploioasă, primăvara va întârzia să apară.

Vremea din bătrâni 15 martie. Bătrânii spuneau că dacă lacurile mai erau înghețate în dimineața zilei de 15 martie, așteptăm un an ploios, dar bogat în ceea ce privește agricultura. Dacă iazurile nu sunt înghețate, atunci vom avea parte de vreme caldă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: