Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko s-a pozat aproape goală în piscină. Fanii s-au aprins imediat

Anna Lesko s-a pozat aproape goală în piscină. Fanii s-au aprins imediat

Anna Lesko s-a pozat aproape goală în piscină. Fanii s-au aprins imediat

Anna Lesko a încins din nou atmosfera pe contul său de Instagram, asta după ce s-a fotografiat aproape goală în piscină. Fanii au rămas șocați de formele vedetei!

Anna Lesko s-a pozat aproape goală în piscină. Fanii s-au aprins imediat

Anna Lesko este una dintre cele mai seducătoare artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta este frumoasă, talentată și carismatică și atrage atenția cu fiecare lucru pe care îl face. De curând, aceasta a încins atmosfera pe contul său de Instagram, după ce a postat o fotografie aproape goală în pisicină.

Trăsăturile sale de felină și formele perfecte de clepsidră au făcut-o una dintre cele mai râvnite și curtate cântărețe din showbizul autohton. Anna Lesko știe ce să facă întotdeauna pentru a întoarce privirile reprezentanților sexului puternic. Relaxându-se sub razele fierbinți ale soarelui, vedeta nu are nicio problemă în a-și dezvălui nurii, semn că se simte foarte confortabil în pielea ei, fiind o femeie lipsită de orice fel de complex fizic. Anna Lesko poartă doar ceea ce pare a fi o rochie deschisă la culoare peste costumul Evei, fără costum de baie pe dedesubt.

”Dorinta arzatoare este scumpa din punct de vedere metabolic. Aceasta se mentine greu dupa rasplata evolutiva: copii. Devii atat de concentrat asupra cerintelor neincetate ale vietii cotidiene incat scurt-circuitezi orice incarcatura electrica ar exista. Captivitatea rigidizeaza dorinta! Pasiunea este imprevizibila; nu urmeaza ordinea cauzei si efectului. Ce functioneaza lunea, s ar putea sa nu functioneze joia. Solutia este adesea o surpriza si nu rezultatul genului de munca pe care l ai facut pana acum. Vorbesc despre libertate! Adrenalina ei este contagioasa!”, este mesajul profund care este scris în dreptul imaginii incitante a frumoasei Anna Lesko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Anna Lesko a semnat cu Antena 1

Anna Lesko a renunțat la contractul cu cei de la PRO TV în favoarea trustului concurent, Antena 1. În curând fanii o pot vedea pe frumoasa cântăreața la emisiunea „Splash! Vedete la apă!”. S-a aflat și suma pe care o va încasa Anna Lesko în urma colaborării cu cei de la Antena 1.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă!” va reveni pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta care și-a anunțat participarea este chiar frumoasa Anna Lesko. Alte două vedete și-au confirmat participare, drept urmare Anna Lesko îi va avea colegi pe Răzvan Fodor, dar și pe Ramona Olaru. În presă a ajuns și o informație confidențială conform căreia frumoasa cântăreața va incasa o sumă consistentă în urma participării. Potrivit informației, Anna Lesko va primi lunar nici mai mult nici mai puțin de 4.500 de euro (22,144 ron).

”Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a fost mesajul publicat de Anna Lesko pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: