Redactia.ro
Home » Monden » De ce a fost Lora înlocuită cu Anna Lesko la ”Vorbește Lumea”. Adevăratul motiv

De ce a fost Lora înlocuită cu Anna Lesko la ”Vorbește Lumea”. Adevăratul motiv

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Lora a fost înlocuită la emisiunea ”Vorbește Lumea” cu Anna Lesko, în ediția de joi. Artista și-a făcut rapelul marți și a avut febră ulterior, ca reacție adversă.

De ce a fost Lora înlocuită cu Anna Lesko la ”Vorbește Lumea”. Adevăratul motiv

Lora a dezvăluit că a trebuit să lipsească joi, de la prezentarea emisiunii ”Vorbește Lumea”, din cauză că a avut o stare de rău, după ce și-a făcut rapelul. Marți i-a fost administrată a doua doză de vaccin, iar reacțiile adverse i-au apărut în timpul emisiunii, miercuri. Însă, atunci când a ajuns acasă, acestea s-au accentuat, potrivit Cancan.

Miercuri, în timpul emisiunii, mă ia așa o chestie… nu știu cum să explic, ca și cum te bântuie ceva. Și a făcut imaginea uuup (n.r.: arată cu mâna stângă spre partea ei dreaptă). Eram: «Aoleu! Que pasa (n.r.: Ce se întâmplă)?». Ideea este că până la sfârșitul emisiunii m-a ținut foarte tare, chiar am crezut că pot să o termin emisiunea. A fost extraordinar de greu să ține emisiunea, aveam o stare de leșin, eram amețită (…), a povestit Lora într-un live înainte de emisiune.

Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin. Povestește prin ce a trecut

Cântăreața a mai spus că atunci când a ajuns acasă, s-a simțit destul de rău și nu putea să se ridice din pat: Migrene, febră, maxim 36, dar eu simțeam că ard, că sunt mai fierbinte. Mă ustura carnea, nu mă durea, mă ustura carnea. Și nu puteam… gravitația era ori 1.000, nu puteam să mă ridic. Pentru mine, durerea de cap era anormală. (…)”, a mai relatat Lora.

Cine a îngrijit-o pe Lora

Lora a fost îngrijită acasă de Ionuț Ghenu, logodnicul său. Au publicat și un selfie împreună la care artista a scris: “Azi (n.r.: ieri) am stat cuminte în brațele lui, mâine (n.r.: azi) ne revedem la «Vorbeste lumea». Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 08.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel. #suntbine”, a mai transmis Lora fanilor.

“Din păcate, astăzi (n.r.: ieri) nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală (…) Adela este acasă, însărcinată, Lora este tot acasă, bolnavă, rămâne de văzut ce se întâmplă mâine cu Anna, a afirmat Cove”, a declarat Cove, în ediția de joi.

Anna Lesko, în locul Lorei, la Vorbește lumea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: