Redactia.ro
Home » Monden » Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat! Cum au fost surprinși foștii soți

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat! Cum au fost surprinși foștii soți

GALERIE FOTO (2) Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat! Cum au fost surprinși foștii soți

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat! Cei doi s-au afișat împreună alături de partenerii lor și s-au fotografiat împreună. 

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat! Cum au fost surprinși foștii soți

Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, s-au împăcat oficial! După ce au reușit abia anul trecut să finalizeze divorțul, și după ce s-a spus că nu au rămas în realții bune, Antonia și Vincenzo Castellano s-au fotografiat împreună, alături de partenerii lor.

Fotografiile postate pe pagina de Instagram a Antoniei și a lui Vincenzo Castellano i-au șocate pe fanii celor doi care nu se așteptau să-i vadă împreună. Antonia a postat aseară o fotografie în care apare alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul soț, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia. Artista și Velea au plecat în Italia pentru a o vedea pe Maya, fiica acesteia, și s-au întâlnit, inevitabil, și cu tatăl fetiței, Vincenzo Castellano. Antonia a cunoscut-o și pe partenera fostului soț, Andreea Ramona, și chiar s-au filmat în timp ce făceau o mișcare de dans alături de Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, însă mariajul lor nu a durat mult, chiar dacă artista a adus-o pe lume pe Maya. Artista a venit în România, însă afaceristul a rămas în Italia, fetița rămânând la el. După un proces lung, cei doi au reușit să divorțeze abia anul trecut.

Ce spune Antonia despre custodia fiicei sale, Maya

Antonia are o fiică din prima căsătorie cu Vincenzo Castellano și doi băieți cu Alex Velea. Artista s-a căsătorit cu Vincenzo în 2011, iar rodul iubirii lor este Maya. În vârstă de 10 ani, Maya a locuit încă de la naștere în Italia, alături de tatăl și bunicii paterni. După despărțire, Antonia s-a luptat pentru custodia fiicei sale. După șapte ani, divorțul dintre cei doi s-a pronunțat, iar acum au ajuns la un acord în privința custodiei fiicei lor. „Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte”, a spus Antonia.

Vedeta a declarat că a decis împreună cu fostul soț ca Maya să petreacă mai mult timp cu ea, în România. „Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a  spus ea pentru viva.ro. În urmă cu câteva săptămâni, Antonia și Maya au realizat un pictorial împreună, iar artista a spus ce pasiuni are fiica sa. „Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat artista.

Ani la rând, Antonia a încercat să-și aducă fiica în România, dar mereu se lovea de refuzurile lui Vincenzo, iar problemele dintre cei doi au afectat-o pe micuță. ”Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: