Redactia.ro
Home » Știri » Antonia trăiește o mare dramă! Vedeta are nevoie de terapie: “Teroare!”

Antonia trăiește o mare dramă! Vedeta are nevoie de terapie: “Teroare!”

Antonia trăiește o mare dramă! Vedeta are nevoie de terapie: “Teroare!”

Antonia se numără printre cele mai iubite artiste din România. Celebra vedetă a făcut acum un anunț trist pentru toți fanii ei, mărturisind cu ce se confruntă. Trece prin clipe grele și are nevoie de terapeut ca să le depășească.

Antonia are probleme cu emoțiile

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Este apreciată pentru talentul său, dar mai ales pentru frumusețea sa orbitoare. Este foarte deschisă, mereu vorbește despre ce se petrece în viața ei, iar de data aceasta a avut de făcut mărturisiri dureroase.

Vezi și: Cu ce probleme se confruntă Antonia în fiecare lună. A spus-o chiar ea: „Nu ar trebui să-ți atingi…”

Din exterior, viața Antoniei pare perfectă: are un iubit minunat, care o iubește și o respectă, trei copii care o fac mândră zi de zi si o carieră de mare succes. Se pare, însă, că lucrurile nu sunt tocmai roz, Ba din contră.

Antonia a mărturisit că are o problemă mare cu emoțiile, peste care chiar nu poate trece. Înainte de a urca pe scenă, se gândește insistent că va uite versurile, că nu va cânta cum trebuie. Nu se simte deloc bine, motiv pentru care a început să meargă la terapie, în speranța că va scăpa de acele stări.

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a explicat Antonia.

Copiii le calcă pe urme

Antonia este foarte mândră de cei trei copii ai săi, care deja sunt foarte talentați și le calcă pe urme. Dacă Maya își dorește foarte mult să devină actriță, cei doi băieți pe care îi are cu Velea fac deja muzică și speră să ajungă la fel ca părinții lor, artiști consacrați.

„Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, spune Antonia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: