Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM! Cod portocaliu de viscol. Se anunță vreme capricioasă până sâmbătă

Anunț ANM! Cod portocaliu de viscol. Se anunță vreme capricioasă până sâmbătă

Anunț ANM! Cod portocaliu de viscol. Se anunță vreme capricioasă până sâmbătă

Cod portocaliu de viscol până sâmbătă. Joi,meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de viscol pentru unele zone din România până la ora 13.00.

Anunț ANM! Cod portocaliu de viscol. Se anunță vreme capricioasă până sâmbătă

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de la ora 10.30 până la ora 13.00, în estul Muntenieim sudul Modlovei și în Dobrogea, este instalat cod portocaliu de viscol. Vântul va continua să prezinte intensificări susținute cu rafale de 70-80 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură vântul va viscoli și va spulbera ninsorea și determină scăderea vizibilității.

Avertizarea este valabilă până la ora 13.00, a acestei zile. A mai fost emisă o informare meteorologică de vreme rea, care va fi valabilă până sâmbătă, și se vor semnala intensificări ale vântului și zăpada spulberată.

În continuare sunt închise 22 de drumuri naționale, majoritate din sud-estul țării, iar pe patru drumuri naționale, traficul este îngreunat. Ministrul Transporturilor a anunțat că 35 de trenuri sunt staționate pentru că nu se pot deplasa pe anumite linii.

Metrouri suplimentate la București

Mai mult, s-a anunțat că au fost suplimentate trenurile la metrou, deoarece mulți bucureșteni au decis să circule cu metroul în locul mașinilor proprii. 65 de trenuri vor circula, iar pentru moment nu a fost anunțată nicio problemă în legătură cu circulația acestora.

De asemenea, nu a fost nicio cursă anulată pe Aeroportul Henri Coandă din București. Au existat curse întârziate, în special pe cursa de Iași, pentru că piloții nu au reușit să ajungă la aeroport la ora exactă din cauza vremii

40.000 de locuințe au rămas fără curent din cauza vremii

40.000 de locuințe au rămas fără curent din cauza vremii. Drumurile naționale și județene din Brăila rămân închise până la ora 12.00. ISU Brăila a anunțat că drumurile județene și naționale vor rămâne închise până la ora 12.00, pentru a fi deszăpezite și pentru a fi scoate toate mașinile înzăpezite.

Pe DN 2B, între localitățile Mircea Vodă și Ianca circulația a fost blocată de două TIR-uri, iar pentru deblocarea acestora acționează echipaje de la Drumuri Naționale Brăila și ISU Brăila. Aceștia au reușit să formeze un sens de mers în dreptul localității Mircea Vodă și s-a început circulația coloanei de mașini blocate în zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: