Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultim moment despre siguranța telefonului tău! Trebuie să știi asta dacă ai Android

Anunț de ultim moment despre siguranța telefonului tău! Trebuie să știi asta dacă ai Android

android

Utilizatorii de dispozitive Android din întreaga lume sunt în alertă după ce Google a lansat un avertisment important. Conform companiei, anumite dispozitive Android sunt expuse unor pericole semnificative și necesită actualizări urgente de software pentru a fi protejate. Avertismentul este crucial pentru utilizatorii de telefoane Pixel, însă toți posesorii de dispozitive Android sunt îndemnați să fie vigilenți și să ia măsuri preventive.

Google emite un avertisment important

Recent, Google a emis un avertisment care vizează milioane de utilizatori de Android. Compania a recomandat insistent descărcarea celei mai recente actualizări de software, menționând că aceasta este esențială pentru securitatea dispozitivelor. Avertismentul vine în urma descoperirii unui număr impresionant de vulnerabilități și probleme care afectează dispozitivele Pixel de marcă proprie.

Google a lansat o nouă actualizare care rezolvă peste 50 de probleme de securitate identificate pe dispozitivele Pixel. Această actualizare include remedii pentru vulnerabilități critice care ar putea fi exploatate de hackeri. Printre acestea se numără un bug identificat recent, care poate reprezenta un risc major pentru utilizatori dacă nu este abordat prompt.

Buletinul de actualizare Pixel conține detalii despre vulnerabilitățile de securitate și îmbunătățirile funcționale care afectează dispozitivele Pixel acceptate„, a precizat Google în notele sale de informare. Compania subliniază importanța actualizării imediate pentru a preveni posibilele atacuri cibernetice.

Pericolele și măsurile de protecție recomandate

Google a avertizat că hackerii pot acționa în orice moment, ceea ce face necesară descărcarea imediată a actualizării. Compania a subliniat faptul că toate dispozitivele Google suportate vor primi o actualizare la nivelul de patch 2024-06-05. Utilizatorii sunt încurajați să accepte aceste actualizări pentru a-și proteja dispozitivele de potențiale exploatări.

Toate dispozitivele Google suportate vor primi o actualizare la nivelul de patch 2024-06-05. Încurajăm toți clienții să accepte aceste actualizări pentru dispozitivele lor. Există indicii că CVE-2024-32896 ar putea face obiectul unei exploatări limitate și direcționate„, a adăugat Google, conform Mirror.

Deși nu există dovezi clare că vreun telefon Pixel a fost atacat până în prezent, riscul rămâne ridicat. Prin urmare, este esențial ca utilizatorii să fie proactivi și să ia măsurile necesare pentru a se asigura că dispozitivele lor sunt protejate.

Dispozitivele vizate și importanța actualizării

Actualizarea de securitate emisă de Google este destinată unui număr specific de dispozitive Pixel. Conform informațiilor furnizate de companie, actualizarea este disponibilă pentru următoarele modele: Pixel 8, Pixel 8a, Pixel 8 Pro, Pixel 7a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 6a, Pixel 6, Pixel 6 Pro și Pixel Fold.

Aceste actualizări nu doar că rezolvă vulnerabilitățile existente, dar aduc și îmbunătățiri funcționale care contribuie la performanța generală și securitatea dispozitivelor. În contextul creșterii numărului de atacuri cibernetice și a sofisticării metodelor folosite de hackeri, menținerea software-ului actualizat este esențială pentru protecția datelor personale și a confidențialității utilizatorilor.

Utilizatorii de Android sunt sfătuiți să verifice setările dispozitivului lor pentru a se asigura că actualizările automate sunt activate. În cazul în care actualizările automate nu sunt activate, utilizatorii ar trebui să descarce și să instaleze manual cea mai recentă versiune de software disponibilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: