Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen sau BCR. Ce trebuie să faci dacă ai card la aceste bănci

Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen sau BCR. Ce trebuie să faci dacă ai card la aceste bănci

Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen sau BCR. Ce trebuie să faci dacă ai card la aceste bănci

Probleme mari la băncile din România, despre care toți românii ar trebui să afle. Este vorba despre Raiffeisen Bank şi BCR, la care o mulțime de clienți au cont bancar. Au loc schimbări radicale în ultima vreme, despre care românii ar trebui să afle. Vezi ce trebuie să faci dacă ești client al acestor instituții.

Ce trebuie să ştie românii despre Raiffeisen Bank şi BCR

Raiffeisen Bank şi BCR, bănci deţinute majoritar de companii din Austria, nu mai beneficiază de atâta apreciere din partea românilor. După conflictul legat de intrarea României în Schengen, oamenii au făcut apel la patriotism și mulți dintre ei au decis să încheie colaborările cu orice instituție nemțească.

Atât Raiffeisen Bank, cât şi BCR sunt austriece, motiv pentru care clienții de la noi din țară au început să încheie contractele, să renunțe la conturile deschise acolo. Cu toate acestea, nu le-au provocat deloc probleme celor două instituții financiare care au decis să se extindă. Astfel, BRD a încheiat un contract cu Raiffeisen, care le va aduce câștiguri formidabile.

Mai exact, din Banca Comercială Română, BRD – Groupe Societe Generale și Raiffeisen Bank România a depus singura ofertă în cadrul unei licitații a Primăriei Municipiului București, pentru servicii financiare necesare emiterii și vânzării de obligațiuni destinate refinanțării datoriei publice locale provenite dintr-un împrumut contractat de la BERD în anul 2020, scadent în aprilie 2023.

Sute de mii de euro implicate în proiect

Proiectul este unul de o influență majoră și implică o sumă scadentă de 555 de milioane de euro, semn că cele două bănci încă se bucură de mare succes pe teritoriul țării noastre. Proiectul este în plină desfășurare și respingerea României din spațiul Schengen nu este un impediment pentru instituțiile financiare nemțești.

„Se vor realiza demersurile pentru ca obligațiunile municipale să fie admise la tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București, sectorul Titluri de Credit. Obligațiunile urmează a fi emise cel târziu la data de 21.04.2023, până la această dată realizându-se inclusiv decontarea, în funcție de condițiile pieței„, scrie în caietul de sarcini al licitației”, se arată în contract.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: