Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Adrian Năstase după 35 de ani de căsnicie. Fostul premier i-a luat pe toți prin surprindere

Anunțul făcut de Adrian Năstase după 35 de ani de căsnicie. Fostul premier i-a luat pe toți prin surprindere

Adrian Năstase și Dana

Adrian Năstase și soția lui au împlinit 35 de ani de când sunt împreună. Fostul premier și soția lui au deja trei decenii de relație, iar acesta a povestit cum a decurs petrecerea aniversară.

Adrian Nătaste și soția lui, Dana, împreună de 35 de ani

Fostul premier al României a făcut anunțul acestei aniversări pe blogul său personal, unde a povestit și cum a decurs această zi specială din viața lor.

Astfel, Adrian Năstase a spus că au mers într-o călătorie pe Valea Cernei și au traversat Podul lui Dumnezeu. El a descris anii ce au trecut alături de soția sa și a lăsat să se înțeleagă că au trecut prin multe momente fericite, dar au avut parte și de necazuri.

“Astăzi, Dana şi cu mine sărbătorim 35 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii…Cu multe bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul. Am sărbatorit  călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a scris Năstase pe blog.

Soția lui Adrian Năstase a împlinit 65 de ani

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Năstase a aniversat împlinirea a 65 de ani, ocazie cu care soțul ei i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

”Au trecut atât de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina. Viață lor devine, firesc, tot mai independentă dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Și să-i privim pe nepoții noștri cum cresc. (…)Astăzi, sărbătorim că am rămas și că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut soția, mama, bunica Dana. La mulți ani și te iubim foarte mult!”, a scris Adrian Năastase pe pagina sa de Facebook, de ziua soției sale, Dana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: