Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă Adrian Năstase în 2020. Unde s-a retras alături de soția sa și cu ce se ocupă FOTO

Ce a ajuns să facă Adrian Năstase în 2020. Unde s-a retras alături de soția sa și cu ce se ocupă FOTO

GALERIE FOTO (5) Adrian Năstase

Adrian Năstase, fostul premier al României, s-a retras din viața politică și acum petrece majoritatea timpului său la Cornu, în vila ce odată îi era doar casă de vacanță. Fostul prim-ministru s-a retras alături de soția lui în acel colț de lume, departe de agitația urbană.

Ce s-a întâmplat cu fostul premier Adrian Năstase

Chiar dacă nu mai ocupă nicio funcție importantă, fostul premier al României încă se implică în viața politică prin comentarii acide la adresa guvernanților ce sunt astăzi la putere.

Adrian Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a retras alături de soția lui la Cornu, unde are grijă de livezile sale. Mai mult, fostul premier publică constat pe rețelele de socializare filmulețe de acolo, cu animalele și natura.

„Noi, la Cornu, suntem prieteni cu natura. Spre exemplu, încurajăm mistreţii să mănânce mere din livezile noastre şi ne bucurăm că ministerul nu a aprobat cota de recoltă la mistreţi decât în urmă de o săptămână. În felul acesta, ei s-au putut bucura şi de porumbul din acest an”, a scris fostul premier, Adrian Năstase, pe Facebook.

Iohannis i-a retras decorațiunea „Steaua României”

În anul 2019, Adrian Năstase a fost în mijlocul unui scandal, după ce președintele Klaus Iohannis a decis să retragă toate decorațiunile pentru oamenii ce au fost între timp condamnați penal. În această categorie se afla și fostul premier, care a comentat acid această hotărâre.

“Klaus Iohannis a început să construiască “România normală” anunţând că a decis să-mi retragă Ordinul “Steaua României”, în grad de Mare Cruce, după ce mă invitase la Cotroceni, la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale.

Recunosc, am mers la Cotroceni crezând că, în al doilea mandat, Iohannis va încerca să ajute la o reconciliere naţională, după dezbinarea din ultimii ani. M-am înşelat iar gestul său meschin de astăzi nu prevesteşte nimic bun”, a scris Năstase pe blogul său personal.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: