Redactia.ro
Home » Monden » Apariție uluitoare la petrecerea VIVA! Xonia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Apariție uluitoare la petrecerea VIVA! Xonia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

GALERIE FOTO (9) Apariție uluitoare la petrecerea VIVA! Xonia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Seara trecută vedetele au strălucit pe covorul roșu la petrecerea VIVA!. Xonia a surprins cu ținuta pe care a ales să o poarte, care a lăsat la vedere mai mult decât ar fi fost cazul. 

Apariție uluitoare la petrecerea VIVA! Xonia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Vedetele din showbiz-ul românesc și-au etalat ținutele extravagante la pentrecerea de la VIVA! 2021. După doi ani în care evenimentul nu a avut loc din cauza pandemiei de coronavirus, persoanele publice din țară s-au adunat seara trecută pentru a străluci pe covorul roșu.

Petrecerea a avut loc la Clubul Dimplomatic din București. Ilinca Vandici, Ramona, Olaru, Andreea Bălan, Carmen Brumă, Dana Săvuică, Ioana Ginghină, Bianca Drăgușanu, Adina Buzatu, Alexandra Ungureanu, Xonia și nu numai au făcut o adevărată paradă a ținutelor, respectând pe deplin dress code-ul Extravaganza.

Cea care a atras toate privirile a fost chiar artista Xonia, care a furat toate privirile încă de la apariția la petrecere. Aceasta a ales să poarte o rochie superbă, în culoarea fucsia, foarte decoltată în zona picioarelor, care i-a pus în evidență formele senzuale. Cu două crăpături pănă la abdomen, care i-au lăsat picioarele la vedere, au fost evidențiate de două tatuaje din ștrasuri de-o parte și de alta.

Invitații au fost lăsați cu gura căscată când au văzut-o pe Xonia atât de dezinhibată. Artista lăsa să se vadă mai mult decât era cazul atunci când făcea orice mișcare, însă acest lucru nu a deranjat-o deloc. Ba chiar s-a distrat pozând în ipostaze provocatoare.

Xonia se mută din România

Xonia a mărturisit că dragostea pentru partenerul ei a făcut-o să renunțe la țara noastră, pentru a fi mai aproape de el. De asemenea, în timpul interviului pentru un post de televiziune, artista a vorbit deschis despre probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani și cum a reușit să treacă peste criticile dure din partea răutăcioșilor, dar mai ales despre planurile de viitor alături de iubitul ei.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că plănuiește să se mute în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei pentru a fi împreună constant. Cu toate că își va urma visul american, artista a susținut că nu va uita complet de România și va venit periodic la noi în țară, unde își va bucura fanii cu noile hit-uri.

”Nu părăsesc România, o să fac o relocație. O să am mereu o legătură cu România, mereu o să fiu aici, dar să fiu în permanență nu. Cu muzica vom continua cariera, astăzi am venit să vă prezint noul single. Voi continua să fac muzică, dar nu neapărat același gen. Poate o să fac altceva, teatru, Broadway. O să rămân în industrie, dar vor fi niște provocări pentru mine. În primul rând plecăm pentru iubire. De abia aștept să fim reuniți”, a spus Xonia la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: