Redactia.ro
Home » Monden » Xonia se mută din România! Artista și iubitul ei vor începe o viață nouă: ”Plecăm pentru iubire”

Xonia se mută din România! Artista și iubitul ei vor începe o viață nouă: ”Plecăm pentru iubire”

Xonia se mută din România! Artista și iubitul ei vor începe o viață nouă: ”Plecăm pentru iubire”

Xonia a dat o veste șoc pentru fanii ei! Artista a luat decizia de a se muta din România împreună cu iubitul ei. Cei doi vor să înceapă o viață nouă. 

Xonia se mută din România

Xonia este una dintre artistele cunoscute din România, având o mulțime de fani care o apreciză și o urmăresc. De curând, artista a declarat că urmează să se mute din țară alături de iubitul ei și să își înceapă o nouă viață de vis în Statele Unite ale Americii.

Xonia a mărturisit că dragostea pentru partenerul ei a făcut-o să renunțe la țara noastră, pentru a fi mai aproape de el. De asemenea, în timpul interviului pentru un post de televiziune, artista a vorbit deschis despre probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani și cum a reușit să treacă peste criticile dure din partea răutăcioșilor, dar mai ales despre planurile de viitor alături de iubitul ei.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că plănuiește să se mute în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei pentru a fi împreună constant. Cu toate că își va urma visul american, artista a susținut că nu va uita complet de România și va venit periodic la noi în țară, unde își va bucura fanii cu noile hit-uri.

”Nu părăsesc România, o să fac o relocație. O să am mereu o legătură cu România, mereu o să fiu aici, dar să fiu în permanență nu. Cu muzica vom continua cariera, astăzi am venit să vă prezint noul single. Voi continua să fac muzică, dar nu neapărat același gen. Poate o să fac altceva, teatru, Broadway. O să rămân în industrie, dar vor fi niște provocări pentru mine. În primul rând plecăm pentru iubire. De abia aștept să fim reuniți”, a spus Xonia la un post de televiziune.

Mai mult, Xonia a spus că și-a făcut multe planuri de viitor și că este pregătită să înceapă un nou capitol din viața ei, chiar dacă va fi la mare depărtare de România. Vedeta nu dorește să renunțe la muzică și chiar dacă va încerca ceva nou, nu se poate ține departe de scenă.

Cântăreața a mărturisit că va încerca să performeze în domeniul teatrului, visând la o carieră pe Broadway. Nu ar fi prima dată când Xonia ar urca pe scenă în calitate de actriță, căci înainte de a veni în România, blondina a lucrat în teatru, în Australia.

Xonia vrea să devină mamă

De asemenea, printre planurile pe care Xonia le-a dezvăluit la postul de televiziune, aceasta a vorbit și despre faptul că își dorește o familie numeroasă și se gândește serios să facă un copil.

Cum mutarea din România se va face în numele iubirii,  vedeta și iubitul ei au planuri să își formeze cât de repede o familie și se gândesc la o eventuală nuntă sau chiar sarcină.

”Îmi doresc, dar cum vrea Dumnezeu. Mai bine cu cine trebuie decât cu cine nu trebuie, avem răbdare.”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: