Redactia.ro
Home » Monden » Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată! Operațiile estetice au desfigurat-o GALERIE FOTO

Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată! Operațiile estetice au desfigurat-o GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (8) Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată! Operațiile estetice au desfigurat-o

O bună perioadă de timp, Xonia a lipsit de pe rețelele de socializare și se înțelege de ce. Ultimele apariții ale artistei au șocat pe toată lumea, aceasta având fața foarte umflată. 

Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată

Xonia a reapărut acum în mediul online și și-a șocat fanii, vedeta fiind de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată pe care a prezentat-o în urmă cu ceva timp. Cântăreața arată complet diferit față de cum o știau cei care îi ascultă muzica.

Anul 2019 a fost unul foarte dificil pentru Xonia, care a descoperit că are o boală rară, din acest motiv și capul ei umflat care i-a îngrijorat pe toți. Primile impresii ale fanilor au fost că vedeta și-a desfigurat fața cu operațiile estetice, însă artista a negat acest lucru, dând vina pe boala misterioasă.

Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată! Operațiile estetice au desfigurat-o

”Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțin mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice. Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia anul trecut.

Acum însă, se pare că artista a descoperit antidotul, căci apariția ei i-a șocat pe toți. După o lungă perioadă în care a lipsit din mediul online, Xonia a postat o serie de fotografii și clipuri, care lasă să se vadă că nu mai are fața umflată, însă nici nu mai arată așa cum o știau fanii înainte de această problemă.

Din fotografii, este greu să-ți dai seama că fata din poze este Xonia, chiar dacă ar avea buletinul în mână. Locul din care comunică acum cu fanii ei este Los Angeles, conform informațiilor postate de ea pe Facebook și Instagram. Fanii i-au lăsat imediat comentarii, mulți dintre ei felicitând-o pentru că și-a rezolvat problema.

”Mă bucur să văd că nu mai ai probleme cu fața!”, au reacționat imediat fanii săi.

Xonia a ajuns de urgență la spital

Xonia a ajuns de urgență la spital. Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram  acum câteva zile o fotografie în care apare pe patul de spital cu o perfuzie în mână. Vedeta nu a dat detalii despre ce i s-a întâmplat.

Xonia este de nerecunoscut după ce a scăpat de fața umflată! Operațiile estetice au desfigurat-o GALERIE FOTO

Vedeta nu a făcut niciun fel de declarații despre ce i s-a întâmplat, chiar dacă în mână se vedea că are o perfuzie. Artista a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea de pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, semn că are nevoie de atenta supraveghere a medicilor.

În fotografie, Xonia apare întinsă pe pat, învelită cu o pătură și cu o pereche de papuci în picioare. Ea nu i-a lămurit încă pe fani ce i s-a întâmplat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: