Redactia.ro
Home » Știri » Apartamente ieftine București! Care este cel mai vânat cartier din Capitală

Apartamente ieftine București! Care este cel mai vânat cartier din Capitală

Apartamente ieftine București

Tot mai multă lume se gândește să-și cumpere un apartament în București. Pe lângă birocrația care le dă bătăi de cap, cel mai des oamenii se opresc din drum din cauza prețurilor crescute.

Oamenii vor apartamente ieftine București

Chiar dacă după criza din 2008, criteriul financiar a încetat să mai funcționeze ca factor dominant în procesul de alegere a proprietății, acesta a rămas important, potrivit Imobiliare.ro.

Mai jos este clasamentul zonelor cu cele mai ieftine apartamente disponibile spre vânzare în București:

Ghencea, cartierul din București cu cele mai ieftine apartamente

Prețul apartamentelor în Capitală se situează la o medie de 1.355 de euro pe metru pătrat util. Prețurile apartamentelor de aici ajung la aproape 3.000 de euro pe metru pătrat util, însă pornesc și de la mai puțin de 1.000 de euro pe metru pătrat.

Cele mai recente date centralizate de Analize Imobiliare relevă că cea mai accesibilă zonă a Bucureștiului este Ghencea. Prețul mediu solicitat de către vânzătorii de apartamente este destul de redus. Acesta se situează, mai exact la 890 de euro pe metru pătrat. De exemplu, un apartament cu două camere de 52 de metri pătrați utili ar costa 46.280 de euro. Un avantaj important al cartierului din sud-vestul orașului, vecin cu Drumul Taberei, este că aici pot fi găsite inclusiv imobile nou-construite.

Ghencea nu este, desigur, singura opțiune pentru cei interesați de factorul preț. În funcție de preferințele personale și un factor obiectiv precum accesul către diferite puncte ale Capitalei.

Militari

Potrivit sursei mai sus menționate, acest cartier din vestul Bucureștiului a consemnat în 2020, o scădere de 2,7% a sumei solicitate de către vânzătorii de apartamente, până la o valoare medie de listare de 1.000 de euro pe metru pătrat util. Locuințele bicamerale pot fi destul de ieftine, costând, în medie, 52.000 de euro.

Rahova

În urma unui avans trimestrial de 0,7%, zona Rahova se situează, în mod interesant, la un nivel de preț ușor mai ridicat decât Militari. Prețul ajunge la 1.010 euro pe metru pătrat util, ceea ce înseamnă că un apartament cu două camere va costa aici 52.520 de euro.

Giurgiului

La o diferență financiară nu foarte mare față de zona Rahova se situează, potrivit datelor Imobiliare.ro, și cartierul Giurgiului. Prețul mediu solicitat de către vânzători se cifrează la 1.050 de euro pe metru pătrat. O locuință bicamerală va putea fi achiziționată aici cu 54.600 de euro.

Giulești

Destul de accesibil din punct de vedere financiar este și cartierul Giulești, unde prețul mediu cerut pentru un apartament se situează la 1.100 de euro pe metru pătrat. O unitate locativă cu două camere va avea, aici, o valoare de listare de 57.200 de euro pe metru pătrat.

Drumul Taberei

Un cartier cu apartamente destul de ieftine este și Drumul Taberei. Prețul mediu solicitat de către vânzători se situează aici la 1.140 de euro pe metru pătrat. În ciuda faptului că această zonă are mult de câștigat ca urmare a extinderii rețelei de metrou din București, pretențiile vânzătorilor nu au înregistrat, trimestrul trecut, decât un avans ușor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: