Redactia.ro
Home » Monden » Arată perfect, dar face sacrificii mari! Ilinca Vandici a recunoscut ce nu mănâncă niciodată

Arată perfect, dar face sacrificii mari! Ilinca Vandici a recunoscut ce nu mănâncă niciodată

GALERIE FOTO (4) Arată perfect, dar face sacrificii mari!

Arată perfect, dar face sacrificii mari! Sâmbătă seara a avut loc Marea Finală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 2020, iar moderatoarea, Ilinca Vandici i-a lăsat mască pe toți invitații din platou, dar și pe telespectatori. Cum s-a îmbrăcat frumoasa prezentatoare?

Arată perfect, dar face sacrificii mari! Ilinca Vandici a recunoscut ce nu mănâncă niciodată

Arată perfect, dar face sacrificii mari! Marea Finală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 2020 a avut loc sâmbătă seara, iar momentul a fost unul de-a dreptul incendiar. Ca de obicei, telespectatorii au fost uimiți de ținutele concurentele, dar și de Ilinc Vandici care arată perfect, dar face sacrificii mari. În finala show-ului, prezentatoarea a ales o ținută care a surprins pe toată lumea. Aproape la fiecare gală, Ilinca obișnuia să poarte rochii spendide, dar de această dată, vedeta i-a surprins pe toți. Ilinca Vandici a ales un compleu mov absolut superb care îi punea în evidență silueta de invidiat.

Cu toate că Ilinca Vandici a devenit mămică în urmă cu câțiva ani, aceasta are o siluetă perfectă. Prezentatoarea de la Kanal D se îngrijește foarte bine și are grijă ca imaginea ei să fie perfectă.. Mai mult, Ilinca are grijă la alimentație și face mai tot timpul sport. În finala emisiunii, Ilinca Vandici a mărturisit că vedetele i-au dat mari bătăi de cap pe tot parcursul show-ului, dar au ajutat-o pentru că au comunicat mult mai bine. „A fost cel mai tare sezon care a existat vreodată la Bravo ai stil. A fost crunt, dar a fost minunat, senzațional. Nu mă așteptam să fie atât de lung. În fiecare seară ba plângeam, ba rădeam. Au fost autentice, au știut să vorbească n-a trebuit să mă chinui să scot cuvintele de la ele și să-mi spună propoziții scurte să trebuiască să leg tot felul de lucruri. Mi-au făcut treaba mai ușoară, dar în același timp și foarte grea pentru că au vorbit foate mult. În continuu au stat pe telesoane, în continuu aveau apă. Cred că am slăbit 3 kilograme și mi-au ieșit 200 de fire albe din cauza lor, a lui Maurice în special”, a detaliat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici are un corp perfect

Ilinca Vandici s-a transformat în ultimii ani, iar silueta sa de invidiat a atras atenția multor persoane. Vedeta a vorbit despre stilul său de viață sănătos și a explicat ce mănâncă pentru a arăta atât de bine. „Eu mănânc morcovi atunci când stau la televizor şi văd un film sau o emisiune preferată. Dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, mănânc, dar puţin. Una-dpuă linguriţe de prăjitură, îngheţată… sau din ce mi-e poftă. Dar doar gust, atât. De vreo trei ani am 54 de kilograme şi mă menţin. M-am apucat de acest stil de viaţă acum cinci ani pentru că mă îngrăşasem la un moment dat şi începusem să fac aripioare. Am renunţat la pâine, la dulciuri şi paste făinoase. Mănânc o dată la două săptămâni, spre exemplu, o felie de pâine cu vinete… pentru că-mi plac foarte mult. De abia acum, după cinci ani, pot spune că sunt mulţumită şi că rezultatele se văd”, a explicat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Andrei Neacșu, după doar nouă luni de relație, iar motivul de a deveni un adevărat cuplu a fost copilul care urma să se nască. Cei doi au un băiețel, Zian, de care sunt mândri în fiecare zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: