Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, vestea la care nu se aștepta nimeni: “În două luni vine bebe”

Ilinca Vandici, vestea la care nu se aștepta nimeni: “În două luni vine bebe”

GALERIE FOTO (2) Ilinca Vandici,despre presupusul divort

Prezentatoarea Tv de la Bravo ai stil, Ilinca Vandici este în culmea fericirii. Vedeta a anunțat că i se va mări familia, iar în două luni va veni pe lume un nou membru. Îndrăgita prezentatoare are o soră, care în curând va deveni mămică.

Ilinca Vandici, vestea la care nu se aștepta nimeni: “În două luni vine bebe”

Ilinca Vandici este un personaj cunoscut în showbiz-ul românesc, iar în prezent se bucură de extrem de mulți urmăritori. Cu toate astea, puțini știu că aceasta are o soră, car eîn curând va deveni mămică. Vedeta a postat recent mai multe fotografii de la cununia civilă a surorii sale, fiind oficializată chiar de socrul prezentatoarei Tv, Alexandru Neacșu, primarul comunei Tunari. Natalia, sora prezentatoarei și Alexandru s-au cununat după doi ani de relație și urmează să devină părinți în două luni.

Natalie a purtat la cununie o rochie albă, vaporoasă pentru a nu o incomoda. „Este doar despre dragoste. Zi magică pentru familia noastră. Casă de piatră”, a scris Ilinca Vandici în mediul online. Natalia este mai mare decât partenerul ei de viață cu 6 ani. Cu toate că sora ei este vedetă, pe Natalie nu a pasionat-o niciodată lumea showbiz-ului.

Sora Ilincai Vandici

Ilinca Vandici va deveni mătușă

Astfel, în doar două luni, prezentatoarea Tv va deveni mătusă. Se pare că momentan, sora și cumnatul ei nu au nași, motiv pentru care Ilinca și soțul său au fost martori la cununie. „Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll„, a declarat extrem de fericită Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în ziua marelui eveniment. Entuziasmată, Ilinca a declarat pentru Wow.biz că abia așteaptă să-și cunoască nepotul, care va sosi în scurt timp. „În două luni vine bebe”, a spus frumoasa prezentatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: