Redactia.ro
Home » Sport » Arbitrul i-ar fi înjurat pe clujeni! Scandalul de la meciul Astra-CFR continuă!

Arbitrul i-ar fi înjurat pe clujeni! Scandalul de la meciul Astra-CFR continuă!

Arbitrul i-ar fi înjurat pe clujeni

Arbitrul i-ar fi înjurat pe clujeni! Oficialii de la CFR susţin că centralul Sebastian Colţescu i-ar fi jignit pe elevii lui Dan Petrescu.

La meciul Astra-CFR, câştigat de giurgiuveni 3-2, s-au petrecut lucruri incredibile, iar acuzele din toate părţile nu contenesc. Oficialii clujeni spun că arbitru a greşit la mai multe faze printre care şi golurile Astrei. În plus centralul ar fi avut o atitudine de neimaginat faţă de jucători în timpul meciului. I-ar fi înjurat pe elevii lui Dan Petrescu.

„Băi nenorociţilor, alergaţi şi jucaţi fotbal!” Nu le venea să creadă. După meci, Ionuţ Ivaşcu, avocatul nostru, i-a spus domnului Colţescu că îl vom recuza, pentru că este un arbitru foarte slab, iar el, ironic, şi-a ridicat tricoul şi a spus: „sunt foarte slab, uite ce abdomen frumos am”. Aşa ceva n-am văzut. Nu mai am cuvinte. Colţescu a făcut un măcel total”, a declarat Bogdan Mara.

Juristul clujenilor, Ioan Ivaşcu a confirmat la Look Plus, ceea ce a susţinut Bogdan Mara. În plus acesta a povestit cum a fost şi el bruscat de Sebastian Colţescu, deşi fusese chemat în camera arbitriilor.

Dan Petrescu şi doi jucători eliminaţi

În prima repriză, antrenorul Dan Petrescu a fost primul eliminat. În minutul 42 s-a enervat pentru că Michael Pereira a fost avertizat și s-a luat de arbitrul Sebastian Colțescu. A ieșit din spațiul rezervat antrenorilor și a început o ploaie de înjurături gesticulând nervos. Colțescu l-a trimis direct în tribune pentru restul meciului. Căpitanul, Camora a văzut al doilea galben și a fost şi el eliminat. Ultimul a fost portarul Cosmin Vâtcă care l-a lovit pe Radunovic.

„E normal că deranjăm. Arbitrajul a fost într-o singură direcţie. Inițial am urmărit mingea, am prins-o, și când eram în mișcare am vrut să mă protejez. Poate la televizor pare lovire intenționată, dar îmi asum și îmi pare rău că s-a întâmplat asta”, a spus Vâtcă, după meci la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: