Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Are 24 de ani, iar soțul ei 85! Abia așteaptă să aducă pe lume doi copii. Povestea inedită a unei tinere din SUA care insistă că soțul ei nu este „sugar daddy”

Are 24 de ani, iar soțul ei 85! Abia așteaptă să aducă pe lume doi copii. Povestea inedită a unei tinere din SUA care insistă că soțul ei nu este „sugar daddy”

Diferența de vârstă în cupluri poate fi uneori subiectul unor discuții aprinse și chiar critici din partea societății. Însă pentru Miracle și Charles Pogue din Mississippi, această discrepanță de vârstă nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. Într-o lume în care barierele sociale și prejudecățile încă persistă, ei și-au ales să își trăiască povestea de dragoste cu toată sinceritatea și curajul.

Are 24 de ani, iar soțul ei 85

La vârsta de 24 de ani, Miracle și-a întâlnit soțul, Charles, în vârstă de 85 de ani, la o spălătorie automată. Chiar dacă mulți ar fi fost surprinși de această relație, cei doi au simțit o conexiune puternică încă de la prima întâlnire și au știut că destinul i-a adus împreună pentru o experiență de viață extraordinară.

Familia și prietenii au fost inițial rezervați în ceea ce privește această relație neconvențională, dar în timp au înțeles și au acceptat iubirea sinceră pe care Miracle și Charles o împărtășesc. Cu toate că diferența lor de vârstă este considerabilă, tânăra susține că relația lor nu este bazată pe interese materiale sau alte motivații superficiale. Ea îl percepe pe Charles ca pe un partener egal și o sursă de înțelepciune și sprijin în viața sa, nu un „sugar daddy”, potrivit Gândul.

Povestea inedită a unei tinere din SUA care insistă că soțul ei nu este „sugar daddy”

Pentru Miracle și Charles, planurile de viitor includ întemeierea unei familii. Cu toate că unii ar putea privi această dorință cu scepticism, pentru ei este un vis pe care îl împărtășesc cu încredere. Cuplul își dorește doi copii și au început deja procedurile pentru fertilizare in vitro, demonstrând că nimic nu poate sta în calea dragostei și dorinței de a construi o viață împreună.

În fața criticilor și comentariilor negative pe care le primesc din partea altora, Miracle și Charles rămân puternici și hotărâți să își trăiască viața așa cum își doresc. Ei se concentrează pe fericirea lor și pe legătura lor unică, ignorând zvonurile și prejudecățile celor din jur. Pentru ei, ceea ce contează cu adevărat este dragostea lor autentică și sprijinul pe care și-l oferă reciproc în fiecare zi.

„Ceea ce spun oamenii în online nu contează, noi îi lăsăm să vorbească. Suntem foarte fericiți împreună. Abia așteptăm să ne întemeiem o familie.  Oamenii spuneau că mă folosesc de Charles, că el nu știe ce se întâmplă și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar este alegerea mea să fiu cu el și mă face să mă simt bine că el mă alege pe mine. 

Îmi plac sfaturile lui. Este pașnic, este atât de relaxat, nu vrea să se certe. Îmi place să îi ascult poveștile”,   a mărturisit Miracle, potrivit  NYPost.com.

Într-o lume în care standardele sociale și normele rigide încă guvernează mulți oameni, povestea lui Miracle și Charles Pogue ne amintește că iubirea nu cunoaște limite și că fiecare cuplu are dreptul să își trăiască relația în felul în care își dorește, fără să fie judecat sau criticat.

 

Sursa foto: Instagram: poguelove22

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: