Redactia.ro
Home » Monden » Are sau nu Nicole Cherry silicoane? Vedeta a recunoscut public!

Are sau nu Nicole Cherry silicoane? Vedeta a recunoscut public!

Are sau nu Nicole Cherry silicoane? Vedeta a recunoscut public!

S-a vehiculat mult în spațiul public dacă Nicole Cherry are sau nu silicoane. Nu puține sunt vedetele din România care au ales să își îmbunătățească formele cu ajutorul medicului estetician. Nicole Cherry se numără printre artistele nemulțumite de dimensiunea bustului. Are sau nu vedeta silicoane?

Are sau nu Nicole Cherry silicoane?

Cântăreața a decis să nu își ascundă intervenția. Da, Nicole Cherry are silicoane! Vedeta a anunțat public acest lucru și a avut chiar un mesaj plin de sinceritate.

La doar 20 de ani, Nicole Cherry a apelat la medicul estetician. Artista a recunoscut că și-a pus silicoane. În ultima perioadă, Nicole Cherry a început să se afișeze cu decolteuri mai generoase.„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”,  a mărturisit Nicole Cherry.

Nicole Cherry și-a pus silicoane la 20 de ani

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a spus ea la Antena Stars.

Nicole Cherry s-a operat și la gușă

Nicole a ales să își facă o serie de îmbunătățiri, fiind operată de două ori de chirurgul estetician. Astfel, artista a ales să își opereze gușa, dar și sâniiArtista a mai luat o decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nicole Cherry a decis să scape de gușă și a găsit o metodă simplă, dar și eficientă.

„Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe”, a spus Nicole Cherry în momentul în care și-a făcut gușa să dispară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: