Redactia.ro
Home » Știri » Arma folosită la masacrul din Texas, când au fost ucişi 22 de oameni, ar fi provenit din România

Arma folosită la masacrul din Texas, când au fost ucişi 22 de oameni, ar fi provenit din România

Arma folosită la masacrul din Texas, când au fost ucişi 22 de oameni, ar fi provenit din România. Aceasta e vestea şocantă a zilei de joi.

Suspectul masacrului din El Paso, Texas, de la începutul acestei luni, în care au fost ucise 22 de persoane, a declarat poliţiei că puşca AK pe care a folosit-o în atac provenea din România, conform agenţiei Mediafax.

Patrick Crusius, în vârstă de 21 de ani, a declarat poliţiei că a comandat arma online înainte de a o ridica dintr-un magazin de arme din apropierea casei sale situată într-o suburbie din Dallas. Crusius le-a spus că puşca provenită din România a fost livrată către Gun Masters, un magazin de arme din Allen, Texas, potrivit raportului. În Allen nu există un magazin de arme cu acel nume, dar există un magazin numit Gunmaster în oraşul Plano din apropiere.

Poliţia nu a numit modelul exact al puştii utilizate în atac. Potrivit unui mandat, Crusius le-a spus anchetatorilor că este o puşcă de asalt AK-47. Poliţia a furnizat informaţii specifice despre muniţie, care poate fi folosită pentru o puşcă de tip AK-47.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: