Redactia.ro
Home » Știri » O fostă Miss a ajuns asistentă medicală. Cum arată femeia?

O fostă Miss a ajuns asistentă medicală. Cum arată femeia?

GALERIE FOTO (7) Asistenta medicală din Argeș

Cel mai cunoscut manechin din Argeș Gianina Petrescu, are un adevărat record de longevitate în lumea modei. În prezent, Gianina deține funcția de asistent medical generalist pediatru. Cum arată acum fostul manechin?

Ce meserie a avut înainte de a practica medicina

Gianina Petrescu, în vârstă de 40 de ani, asistentă medical generalist pediatru, a fost manechin de la 14 ani până la 39 de ani, aceasta având numeroase titluri de miss la activ.

Gianina a reușit să câștige de-a lungul carierei sale de manechin multe premii la concursurile naționale și internaționale de miss și a apărut pe coperțile mai multor reviste importante.

Tânăra a renunțat la modeling la vârsta de 39 de ani și s-a axat pe meseria de asistent medical timp de doi ani la o grădiniță de la Valea Ursului Bascov. „Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, să fiu pe lângă ei, să-i îngrijesc. Empatia dusă la extrem m-a făcut să aleg această meserie de asistent medical. Pentru mine este o bucurie să empatizez cu oamenii, în special cu copiii. Probabil că şi sufletul meu a rămas la fel de copilăros”, spune Gianina.

Asistent medical la un club de fotbal

Potrivit Adevărul.ro, Gianina a fost timp de doi ani asistent medical la un club de fotbal din comuna Bascov, Argeș. De asemenea, aceasta a fost asistentă medicală la un concurs internațional de tenis de la Pietești, unde au participat jucători din mai multe țări. Cu toate astea, modelingul rămâne pasiunea Gianinei.

Potrivit acesteia, asistenta medicală a câștigat în 2002 locul 2 la finala națională de la Miss Italia nel Mondo, care este unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume. Tot în același an, Gianina a câștigat locul 2 la concursul național Miss Insiem. „Lumea modellingului este pasiunea mea eternă. De ce? Pentru că această lume m-a propulsat în carieră, m-a construit că femeie din toate punctele de vedere, mi-a şlefuit viziunea şi modul de viaţă în cel mai bun mod”, spune Gianina Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: