Redactia.ro
Home » Știri » Atenție! Acest român este căutat pentru răpire. Cine l-a văzut pe Constantin este rugat să sune la 112

Atenție! Acest român este căutat pentru răpire. Cine l-a văzut pe Constantin este rugat să sune la 112

Constantin Claudiu Micu este acuzat de răpire.

O alertă de urgență a fost emisă în Danemarca în legătură cu un român în vârstă de 28 de ani, Constantin Claudiu Micu, acuzat de răpire în cazul unor incidente din luna octombrie și noiembrie 2023, care au avut loc în Herning. Oamenii legii din Iutlanda Centrală și de Vest intensifică eforturile pentru a găsi acest individ, considerat suspect într-un caz de răpire, și cer sprijinul publicului pentru a rezolva cazul.

Pentru ce este acuzat Constantin Claudiu Micu

Conform informațiilor furnizate, Constantin Claudiu Micu este suspectat că face parte dintr-un duo care a încercat să răpească două tinere în orașul Herning. Complicele său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din străinătate, se află deja în detenție din 8 noiembrie 2023 și a pledat nevinovat. Lars Boe Larsen, reprezentant al poliției locale din Herning și coordonator al anchetei, a menționat că există o conexiune între cei doi, dar detalii suplimentare nu au fost dezvăluite.

Incidentul, care a creat o atmosferă de nesiguranță în oraș, a fost inițial raportat în lunile octombrie și noiembrie ale anului trecut. Într-o declarație, Lars Boe Larsen a subliniat importanța colaborării cu comunitatea, exprimând speranța că martorii pot oferi informații cruciale pentru găsirea lui Constantin Claudiu Micu.

„Pe baza acestui fapt, credem că există o mare probabilitate ca acesta să fie făptuitorul numărul doi”, spune Lars Boe Larsen de la poliția locală din Herning, care coordonează ancheta, scrie stiridiaspora.ro.

Ce au aflat oamenii legii până acum

Constantin Claudiu Micu, în vârstă de 28 de ani, cetățean român, este căutat în legătură cu tentativele de răpire din Herning.

Făptuitorul presupus numărul unu se află deja în detenție din 8 noiembrie 2023.
Oamenii legii susțin că există o relație între cei doi suspecți, fără a dezvălui detalii suplimentare.

Apel la martori: Poliția speră că există persoane care l-au văzut pe Constantin Claudiu Micu și îi îndeamnă pe aceștia să sune la numărul de urgență 112.

„Există o relație între persoana aflată în arest și persoana căutată. Atât pot spune”, a mai adăugat Lars Boe Larsen.

În acest context, se subliniază importanța colaborării între autorități și comunitate în rezolvarea acestui caz și se solicită orice informație relevantă pentru prinderea individului căutat. Cetățenii sunt îndemnați să rămână vigilenți și să contacteze imediat autoritățile dacă au orice informație care poate contribui la rezolvarea acestui caz delicat de răpire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: