Redactia.ro
Home » Știri » Răpire șocantă într-un sat din România. O minoră a fost luată de trei bărbați din propria casă

Răpire șocantă într-un sat din România. O minoră a fost luată de trei bărbați din propria casă

O tânără de 14 ani a fost răpită din propria casă.

Într-un incident șocant petrecut în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2024, o fată în vârstă de 14 ani a fost răpită chiar din fața propriei case din Joseni, județul Harghita, de către trei bărbați. Aceștia au luat-o cu forța și au părăsit locul într-un autoturism, într-o manieră alarmantă. Din fericire, forțele de poliție au intervenit rapid, iar tânăra a fost găsită într-o localitate din județul Vrancea.

Oamenii legii au reacționat prompt în salvarea fetei

Poliția municipiului Gheorgheni a fost alertată în jurul orei 2:30 dimineața pe 5 ianuarie 2024, cu privire la răpirea fetei minore. Potrivit comunicatului oficial al Poliției, trei bărbați necunoscuți au luat-o cu forța pe tânără din fața domiciliului ei și au introdus-o într-un autoturism, părăsind locul într-o direcție necunoscută.

Răspunzând rapid la sesizare, polițiștii au desfășurat ample activități pentru localizarea și recuperarea fetei. În cele din urmă, aceasta a fost identificată în comuna Pufești, județul Vrancea.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Atât minora, cât și persoanele bănuite de săvârșirea faptei sunt în custodia Poliției. În prezent, sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt”, conform comunicatului emis de Poliție.

Detaliile cu privire la motivația răpirii și relația dintre fata de 14 ani și cei trei bărbați nu au fost încă dezvăluite publicului. În timp ce ancheta continuă, comunitatea locală a răsuflat ușurată odată cu recuperarea fetei, iar autoritățile depun eforturi pentru a clarifica circumstanțele complete ale acestui eveniment șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: