Redactia.ro
Home » Știri » Aterizare cu emoții pentru pasagerii unui avion TAROM plecat de pe Otopeni la Budapesta. A suferit o avarie la roţi

Aterizare cu emoții pentru pasagerii unui avion TAROM plecat de pe Otopeni la Budapesta. A suferit o avarie la roţi

GALERIE FOTO (2) Aterizare cu emoții pentru pasagerii unui avion TAROM plecat de pe Otopeni la Budapesta. A suferit o avarie la roţi
Aterizare cu emoții pentru pasagerii unui avion TAROM plecat de pe Otopeni la Budapesta. A suferit o avarie la roţi. Iată detaliile!

Aterizare cu emoții pentru pasagerii unui avion TAROM plecat de pe Otopeni la Budapesta

Un avion TAROM care efectua o cursă de la Otopeni către Budapesta, mai exact un ATR 72-600 YR-ATL, a fost martorul unui incident neașteptat pe data de 12 noiembrie 2023. După o zbor aparent fără probleme, care a avut la bord nu mai puțin de 70 de pasageri, aeronava a avut parte de o avarie la roțile jambei principale stânga a trenului de aterizare, în timpul manevrei de rulaj pe pista aeroportului din Budapesta, imediat după aterizare.

Incidentul a avut loc într-o etapă crucială a zborului, când siguranța și experiența pilotului și a echipajului sunt puse la încercare. Avaria a afectat roata jambei principale stânga a trenului de aterizare, o componentă esențială pentru aterizarea în siguranță a aeronavei. Cu toate acestea, echipajul avionului TAROM a răspuns rapid și profesionist, gestionând situația delicată cu calm și competență.

Avionul a suferit o avarie la roţi

Avaria roților trenului de aterizare putea să degenereze într-o situație mai gravă dacă nu era abordată cu promptitudine și eficiență. Cu pasagerii la bord și cu aeroportul din Budapesta drept destinație, era esențial ca echipajul să acționeze în mod adecvat pentru a asigura siguranța tuturor. Din fericire, au reușit să facă acest lucru, evitând astfel consecințe dramatice.

Asemenea incidente pun în valoare importanța pregătirii și a antrenamentului continuu al echipajelor de zbor. Cunoașterea tehnică și abilitățile lor profesionale au făcut diferența în acest caz și au permis un rezultat pozitiv.

Deși au trecut prin momente tensionate, pasagerii sunt în siguranță și vor fi aduși înapoi la Otopeni cu ajutorul unui alt avion. Compania TAROM și autoritățile aeroportuare din Budapesta au gestionat cu succes situația și au asigurat că pasagerii sunt în siguranță și vor ajunge la destinația lor fără probleme majore.

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: