Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

GALERIE FOTO (3) Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pare să se termine prea curând, mai ales că ies la iveală detalii neștiute din relația celor doi. Câteva înregistrări au arătat de fapt că blondina nu a fost agresată de afacerist. 

Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă scandalul care s-a creat între ei și scot la iveală noi detalii despre espisodul ”bătăii”. După ce diva l-a acuzat pe fostul soț că a făcut public video-ul în care apare leșinată pe jos, în duplexul pe care îl deține, dar și că se afla în starea aceea după ce ar fi încasat o bătaie soră cu moartea, Alex Bodi face public un clip în care fosta prezentatoare TV este filmată în timp ce mărturisește că nu a fost agresată. Prezentatoare i-a povestit mamei sale că a fost ajutată și îngrijită de fostul ei soț.

Iată stenogramele conversației pe care Bianca Drăgușanu a avut-o în mașină cu Alex Bodi și mama sa, Mădi Drăgușanu, chiar a doua zi după incident:

”Hai să-ți explic ce am făcut acum. Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C.

Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”.

„Te-a lovit?”, întreabă mama Biancăi Drăgușanu.

Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

„Nu, mamă, ascultă-mă. „Pot să îi zic?”, l-a întrebat diva pe Alex Bodi.

Intervine Alex Bodi: „Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”.

”El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură, e, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în c@#$l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de c@#@t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două”.

„Mie mi-ai zis că ai luat patru”, a menționat Alex Bodi.

„De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-o spălat pe față, m-a pus în pat”, este mărturia vedetei către mama sa, în timp ce se afla cu Alex Bodi în mașină.

„Hai că ies, zi că ies!”, spune Alex Bodi la finalul conversației.

„Nu e vorba că… mamă”, a conchis Bianca Drăgușanu în discuția cu mama ei.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu ar fi mințit! Ce spune Alex Bodi

Alex Bodi a făcut declarații în exclusivitate pentru cancan.ro despre apariția video-ului cu Bianca Drăgușanu în spațiul public, dar și de motivele pentru care, crede el, diva ar fi mințit în ceea ce privește seara în care a fost găsită leșinată.

”Cred că m-am abținut prea mult timp și e momentul să fac lumină, pentru că lucrurile au ajuns mult prea departe și mă simt obligat, nu am vrut să ajung aici, dar mă simt obligat. Cum poate să zică ea că am bătut-o și că era leșinată din cauza mea, că video-ul respectiv era filmat de un prieten de-al nostru și acum prietenul ei bun. Când ea a luat Xanax și vodcă și am găsit-o leșinată, vin dimineața de la club, cu martori după mine, am chemat și un cadru medical, ca să vină să îi pună o perfuzie. Se vede clar a doua zi că sunt videouri făcute și ea nu știe de existența acestor videouri, când îi spune mamei sale că nu a fost bătută și agresată de mine.

Au apărut noi informații în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Inregistrările care atestă că vedeta nu a fost agresată de afacerist

În primul rând, nu știu ce consumă doamna respectivă, dar nu are nici noțiunea timpului. Noi am fost împreună doi ani, nu trei, poate și-ar fi dorit ea mai mult, dar nu s-a nimerit. Da, recunosc, de când am ieșit, am căutat-o, i-am trimis flori, pentru că știu că, pentru chestii materiale, ar vinde orice, ca să nu zic și pe cine.

A fost o strategie de-a mea pentru a demonstra adevărul. Ea a făcut declarații la anumite televiziuni că îi este teamă de mine, că se teme pentru viața ei. Lucruri pe care eu le am frumos înregistrate, adică mesaje dintre noi și video-uri cu noi, da, le-am adunat, pentru că este vorba de libertatea mea, iar dacă i-am făcut jocul ăsta, ea credea că mă împac cu ea, punea presiune să mă împac cu ea, dar i-am negat, i-am zis  și de față cu lumea. Nu vreau să mă împac cu tine, nu vreau să-ți dau viața peste cap, hai să fim prieteni, a declarat Alex Bodi pentru CANCAN.RO.

Mai mult, Alex Bodi a explicat și intervenția lui din Herăstrău, atunci când s-a așezat la masă cu Bianca și Bădălău. Se pare că acesta a vrut să lămurească acuzațiile pe care blonda i le-a adus.

”Revolta asta ei a început când i-am explicat iubitului ei niște chestii. Asta a fost o strategie de-a ei, ca să mă facă să mă cert cu băiatul respectiv. Nu am nimic nu el, îl respect, i-am strâns mâna, îl respect, îl salut, nu am nicio problemă, nici dacă fac nunta. Doamne ferește, să facă nuntă, să fie bine împreună, dar să ia cineva telefonul când merge la altar, că poate mai face greșeli din trecut. Iar eu ce public și dau eu acum este ca să se vadă, o dată pentru totdeauna, ce fel de femeie este doamna respectivă. Nu are scrupule, nu are caracter. Ea minte o țară întreagă, vrea să mă facă omul ăla rău și negru. Cum să zici tu că ai fost terorizată și hărțuită, când tu vorbeai cu mine zeci de minute și îmi dădeai întâlniri.

Da, dacă vrea să fac publice, eu am multe lucruri în telefon, eu nu voiam circul ăsta, dar tot ce am făcut a fost să mă apăr, să vadă lumea, începând de la evenimentul în care am fost surprinși în restaurantul când ea a venit la masa mea și eu m-am mutat la altă masă, până în momentul cu salonul. Am dovezi, înregistrări, filmări și tot și să zică de unde să încep și eu o să încep să le dau. De data asta este mult mai grav, pentru că se vede că femeia este bolnavă, îmi pare rău, cu tot regretul. Îmi pare rău pentru fetița ei, puținii prieteni pe care îi mai are, pentru iubitul ei, dar eu trebuie să fac lucrurile astea, pentru că e vorba de libertatea mea. Nu ai cum să spui că eu te-am bătut, hărțuit și agresat, când tu ai recunoscut singură, inclusiv cu iubitul tău la masă, că e adevărat, că mi-ai dat apă la moară și că ai ridicat coada. Păi, cum să zici că ai iubit, când tu mi-ai zis că ești singură, cum să spui tu iubitul meu, când tu te sărutai cu mine în mașină, cum să ai iubit când tu vorbești cu mine la telefon și te întâlnești pe furiș cu mine ca să-l provoci pe om ca să ne certăm între noi. Eu nu o să mă cert cu ea, cel puțin, cu niciun bărbat”, a declarat Alex Bodi pentru cancan.ro.

De asemenea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu suține că veniturile sale au fost verificate de autorități și nu există niciun dubiu în legătură cu averea sa.

”Iar referitor la chestia cu banii și veniturile mele licite au fost verificate de autorități și nu există niciun dubiu referitor la veniturile mele. Ea ar trebui să fie atentă la veniturile ei, la afacerile cu Turcia, la negru, pe care le face. Să nu uite că mai are un dosar penal pentru mărturie mincinoasă, iar acum va urma și al doilea. Nu cred că o să fie prea bine pentru dânsa.

În locul ei, mi-ar fi rușine, este deja ultimul nivel la care a ajuns la vârsta ei, la statutul ei pe care îl susține că îl are, deși are carențe mari, ca să vină să facă declarații defăimătoare. Să nu uite că există și martori și eu o să dovedesc și o să-i demontez toate declarațiile mincinoase. Să nu uităm trecutul dânsei. De mine poți să zici că sunt nebun și obsedat, dar toți bărbații din viața ei sunt așa? Toate relațiile ei sunt copiate la indigo cu scandaluri, cu înșelăciuni, cu certuri. Și asta vreau să înțeleagă toată lumea: ce caracter are doamna respectivă”, a mai declarat Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: