Redactia.ro
Home » Știri » Au dat 10.000 lei pe o cafea. Cum au fost amendați cinci tineri din Suceava pentru că au ieșit la terasă

Au dat 10.000 lei pe o cafea. Cum au fost amendați cinci tineri din Suceava pentru că au ieșit la terasă

GALERIE FOTO (2) Au dat 10.000 lei pe o cafea. Cum au fost amendați cinci tineri din Suceava pentru că au ieșit la terasă

Cinci tineri din Suceava care au ieșit să bea cafea la barul din comuna Vicovu de Jos au primit un total de 10.000 de lei amendă pentru că nu au respectat prevederile din ordonanțele militare în vigoare. Așa că polițiștii i-au amendat pe fiecare dintre ei cu câte 2.000 de lei.

Polițiștii din Suceava au găsit la terasa unui bar din Vicovu de Jos cinci tineri, care stăteau și beau cafea. Doi dintre aceștia aveau asupra lor și băuturi alcoolice, astfel că polițiștii au investigat dacă nu cumva magazinul respectiv era deschis. Aceștia au descoperit că, într-adevăr, proprietarul era înăuntru și îi servise pe cei cinci băieți cu băuturile alcoolice. Și acesta a fost amendat cu 2.000 de lei.

Tinerii aveau declarații pe propria răspundere

Toți cei cinci bărbați aveau asupra lor declarațiile pe propria răspundere, dar motivele invocate de ei nu au fost considerate justificate. Spre exemplu, unul dintre ei a invocat motivul activității fizice individuale, dar era la kilometri buni depărtare de domniciliul scris tot de ea, în declarație.

De altfel, niciunul dintre ei nu avea un motiv bun pentru a fi la acea terasă, plus că erau cinci persoane, iar grupurile mai mari de trei indivizi nu sunt admise. De aceea, ei au fost amendați de polițiști cu un total de 10.000 de lei.

Polițiștii au dat multe amenzi

În cadrul acelei acțiuni, desfășurate de polițiști în intervalul orar 14.00-20.00 în Gălănești, oamenii legii au dat 17 amenzi. Valoarea acestora ajunge la nu mai puțin de 35.000 de lei. Acestea au fost date pentru nerespectarea Ordonanței Militare 3. A mai fost dată încă o amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru o persoană care a încălcat prevederile Ordonanței Militare 1, relatează monitorulsv.ro.

Și în orașul Milișăuți oamenii legii au făcut controale pentru a vedea dacă este respectată legea. Aceștia au dat 19 amenzi, în valoare de 16.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: