Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pulmonare spitalului Suceava. Ce spune pontiful

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pulmonare spitalului Suceava. Ce spune pontiful

Papa Francisc 2020

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pulmonare pentru bolnavii de coronavirus internați la spitalul Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecții cu noul virus din România.

Gestul Pontifului de la Vatican

De ziua lui de nume, Papa Francis a donat cinci ventilatoare pentru combaterea coronavirusului în România. Pontiful a trimis spitalului din Suceava mai multe materiale medicale, iar alte materiale sanitare au fost trimise în aceeași zi către Italia și Spania.

Papa Francisc a primit pe lângă numele de Mario, numele de Jorge(Gheorghe), iar această veste a fost dată chiar astăzi de către Vatican.

Un semn de apropiere față de bolnavii de Covid-19, dar și de susținere a personalului sanitar din cel mai mare focar al pandemiei de coronavirus din România. Astfel poate fi considerat gestul concret pe care papa Francisc l-a făcut față de bolnavii infectați cu noul coronavirus din Suceava, pentru care a trimis astăzi din Cetatea Vaticanului diverse materiale medicale”, se arată în materialul publicat de Vatican News.

Pontiful de la Vatican a trimis materiale medicale spitalelor afectate de coronavirus

Vatican a prezentat gestului Pontifului ca fiind un semn de apropiere față de bolnavii infectați cu coronavirus, dar în același timp și de susținere a cadrelor medicale de la spitalul Suceava din România.

Aceste ventilatoare medicale pleacă acum spre România ca un semn, o îmbrățișare din partea Sfântului Părinte în această situație dificilă pentru lumea întreagă”, a declarat cardinalul Krajewski.

Prin episcopul diecezei de Iași, papa Francisc transmite acest gest și precizează că se roagă pentru conducerea spitalului și pentru cadrele medicale.

Spitalul Suceava a devenit cel mai mare focar de infecții cu coronavirus din România după ce cadrele medicale și pacienții s-au îmbolnăvit cu noul virus.

La ora actuală, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 10.096, dintre care 2467 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, numărul deceselor a ajuns la 527.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: