Redactia.ro
Home » Știri » Au fentat-o pe Șoșoacă! Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe

Au fentat-o pe Șoșoacă! Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe

diana șoșoacă, diana șoșoacă scandal, senat, cheie

Pentru a nu fi deranjați din nou de senatoarea Diana Șoșoacă, membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe. Cu o zi înainte a fost un adevărat scandal.

Comisia Juridică a Senatului s-a reunit, miercuri, pentru a dezbate două teme. Desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție și comportamentul senatoarei Diana Șoșoacă la ședința care a avut loc săptămâna trecută. De teama acesteia, membrii comisiei au închis ușa cu cheia. Marți, Diana Șoșoacă a provocat un adevărat scandal la ușa Comisiei Juridice din Senatul României, pentru că i s-a interzis accesul. Motivul invocat a fost acela că senatoarea nu purta o mască sanitară de protecție. Aceasta avea o mască de plastic, care îi acoperea doar gura.
În ședința de miercuri, membrii Comisiei Juridice a Senatului au hotărât să ceară Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, dar și unei structuri din cadrul MApN, verificarea măștii de plastic a Dianei Șoșoacă, pentru a vedea dacă aceasta este conformă cu normele sanitare de protecție împotriva COVID-19.

Șoșoacă, spectacol la Comisia Juridică

Diana Șoșoacă făcuse un adevărat spectacol cu o zi înainte, când a intrat cu forța în Comisia Juridică. Fusese chemată pentru a fi audiată din cauza comportamentului inadecvat, dar totul a degenerat într-un scandal monstru. Senatoarea a refuzat să poarte o mască sanitară de protecție, așa că i s-a interzis accesul în sală. Aceasta s-a enervate a început să țipe, după ce a forțat ușa, susținând că i-a fost strivit piciorul. Apoi a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei dar și împotriva a doi angajați ai Senatului.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, spune Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: