Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu se pregătește de nuntă! Cornelia Catanga și-a dorit acest eveniment

Aurel Pădureanu se pregătește de nuntă! Cornelia Catanga și-a dorit acest eveniment

Aurel Pădureanu se pregătește de nuntă! Cornelia Catanga și-a dorit acest eveniment

Aurel Pădureanu a anunțat că se pregătește de nuntă! La nici 6 luni de la moartea Corneliei Catanga, soțul acesteia vorbește despre fericitul eveniment.

Aurel Pădureanu se pregătește de nuntă! Cornelia Catanga și-a dorit acest eveniment

Cornelia Catanga a murit în urmă cu aproximativ 6 luni. Vestea că marea artistă a trecut în neființă a șocat o țară întreagă, însă acum, se pare că soțul ei, Aurel Pădureanu se pregătește de un eveniment important în familie. Fiul lui și al îndrăgitei interprete, Alexandru Pădureanu, se va căsători peste câteva săptămâni cu iubita lui din Statele Unite.

Anunțul a fost făcut de soțul regretatei cântărețe, Aurel Pădureanu, care susține că a fost dorința ei să-și vadă fiul căsătorit cu iubita din Statele Unite ale Americii, astfel încât acesta să se poată muta peste ocean. La începutul acestei luni, Aurel Pădureanu vorbea despre golul pe care încă îl simte după moartea Corneliei Catanga, dar acum face pegătiri de nuntă. La sfârșitul acestei luni sau începutul lunii septembrie, Alexandru Pădureanu se va căsători cu iubita lui, conform spuselor tatălui său.

”Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să moară

nterpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani. În curând se vor împlini trei luni de la moartea Corneliei Catanga, iar cei doi bărbați care au fost alături de ea până în ultimele clipe, se declară devastați.

Aurel Pădureanu, soțul artistei și fiul acesteia trec prin momente dificile. Cei doi fac față cu greu suferinței pe care o simt după trecerea în neființă a artistei. Recent, lăutarul a făcut dezvăluiri șocante despre planurile de viitor ale fiului său, Alex Pădureanu. Artistul a vorbit într-un interviu că la ultimul eveniment la care a mers a simțit o putere în jurul său, dându-și seama că este vorba despre spiritul soției sale. De asemenea, Aurel Pădureanu a mărturisit ce regretata artista i-a spus câteva cuvinte de neuitat fiului ei. Cu o lună înainte de a murit, Cornelia Catanga i-a spus lui Alex să aibă grijă de el, să fie bun și să aibă un comportament elegant.

”Am fost vineri la un eveniment și simțeam în permanență, în timp ce cântam, o putere și bănuiesc că spiritual este lângă mine. De câte ori mă scol, mă scol plângând și mă culc plângând. Cornelia îmi spunea mereu că sunt fete în meseria asta care cântă mai bine decât ea, dar eu îi spuneam mereu că are aura ei. Se îmbrăca într-un mod excepțional, se îmbrăca în felul ei. Cornelia a fost iubită enorm și am primit atât de multe mesaje din partea oamenilor. Întotdeauna, Cornelia, cred că a avut o premoniție, înainte să moară cu o lună de zile îi zicea lui Alexandru să aibă grijă de mine, să fie bun, să fie elegant în comportament”, a declarat Aurel Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: