Redactia.ro
Home » Știri » Autocar cu turiști români, blocat în nordul Bulgariei din cauza zăpezii

Autocar cu turiști români, blocat în nordul Bulgariei din cauza zăpezii

autocar

Un autocar plin cu turiști români a fost blocat în nordul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente, transmite Antena 3.

Bulgaria este grav afectată de ninsorile căzute în ultimele zile. Alimentarea cu energie electrică în numeroase sate din întreaga ţară este întreruptă, drumuri sunt închise în nordul Bulgariei, iar traficul camioanelor grele este restricţionat, au anunţat Agenţia de Infrastructură Rutieră (RIA) şi autorităţile locale.

Zăpada a căzut în toată ţara începând de miercuri.

Mai multe localităţi au rămas fără electricitate din cauza viscolului în districtele Ruse, Şumen (nord) şi Sliven (sud).

Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara

Condiţiile de circulaţie s-au agravat considerabil în districtele Ruse, Razgrad şi Şumen. Drumurile din Razgrad rămân închise pentru întreaga circulaţie. Cu toate acestea, unii şoferi de camion au refuzat să respecte restricţiile, au informat reprezentanţii RIA.

Toate trecătorile montane sunt acoperite de zăpadă, iar trecătorile Shipka, Republika şi Troyanski sunt închise. Numai în regiunea Sofia, circa 130 de copaci s-au prăbuşit şi peste 500 de vehicule grele au fost remorcate.

Din cauza ninsorilor abundente, circulaţia trenurilor a fost afectată. Portul Varna este închis din cauza vânturilor puternice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: