Redactia.ro
Home » Știri » Autocar plin cu români, sechestrat în Franța! Toți pasagerii aveau teste PCR false

Autocar plin cu români, sechestrat în Franța! Toți pasagerii aveau teste PCR false

Autocar plin cu români, sechestrat în Franța! Toți pasagerii aveau teste PCR false

Un autocar plin cu români a fost sechestrat în Franța! Autoritățile i-au arestat pe cei doi șoferi după ce au descoperit că toți pasagerii aveau teste PCR false. 

Autocar plin cu români, sechestrat în Franța

Polițiștii franceți au sechestrat un autocar plin cu români, care se întorcea din Spania, asta după ce au descoperit că toți pasagerii aveau teste pentru detectarea coronavirusului false. În total, în autocar se aflau 30 de români.

Autocarul a fost oprit la Perthus, la frontiera din Spania şi Franţa. Poliţiştii francezi au descoperit că cei 30 de pasageri, toţi români, încercau să intre în Franţa cu teste PCR false.  Cei doi şoferi au fost luaţi la întrebări de autorităţi, iar după ce poliţiştii au descoperit că toate testele de depistare a infecţiei cu coronavirus erau false, cei doi şoferi, ambii români, au fost arestaţi.

Drept urmare, românii nu au putut tranzita Franţa, motiv pentru care au fost trimişi înapoi în Spania, notează lindependant.fr.

Italia, în lockdown până în luna mai

După ce Calabria, Toscana și Valle d’Aosta se alătură celor 7 regiuni și provinciei autonome Trento în care sunt deja în vigoare cele mai dure restricții, începând de luni, jumătate din țară va fi în scenariul roșu.

Cu încă 24.000 de noi infecții și 450 de decese într-o singură zi, guvernul confirmă restricțiile severe chiar și după Paște, scrie ANSA. Noutatea este că școlile se redeschid chiar și în zonele roșii: vor reveni în clase elevii până la clasa a șasea, în timp ce în zonele portocalii revin toți elevii până în clasa a opta și 50% dintre liceeni.

Prin urmare, până la 30 aprilie, nu se poate circula între regiuni, obloanele rămân coborâte pentru baruri și restaurante, iar redeschiderea sălilor de sport, a piscinelor, a cinematografelor și a teatrelor va fi stabilită la o dată ulterioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: