Redactia.ro
Home » Știri » Avea toată viaţa în faţă, dar a murit, la 16 ani, într-un accident de maşină. Din păcate, Alex a făcut o greşeală fatală

Avea toată viaţa în faţă, dar a murit, la 16 ani, într-un accident de maşină. Din păcate, Alex a făcut o greşeală fatală

GALERIE FOTO (2)

Lacrimi şi durere pentru Alex Cilean, tânărul care și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier produs joi seara în localitatea Jelna, în judeţul Bistriţa Năsăud.

Atunci, adolescentul de 16 ani se afla pe locul din dreapta al maşinii care a ajuns într-un stâlp de electricitate pe care l-a şi dărâmat. La volan se afla un prieten de 19 ani, care avea permis de doar 1 an de zile.

Alex a fost aruncat în şanţ

Alex a fost pur şi simplu aruncat din autoturism în șantul de pe marginea drumului. Nu a avut nicio şansă. A murit pe loc, în urma impactului. Ceea ce ar fi trebuit să fie o plimbare cu maşina alături de prieteni s-a transformat într-o dramă.

Avea toată viaţa în faţă, dar a murit, la 16 ani, într-un accident de maşină. Din păcate, Alex a făcut o greşeală fatală

Am sosit la locul faptei cu două ambulanţe. La locul faptei, am găsit două victime conştiente ieșit din mașină. A treia victimă, am gasit-o în șanț, în stop cardio-respirator. A fost extrasă din șanț și au început manevrele de resuscitare, din păcate nu a răspuns, au fost leziuni incompatibile cu viața”, au spus medicii.

Prietenii şi familia i-au plâns dispariţia şi în online

Prietenii și apropiați au transmis mesaje emoționante la aflarea veștii privind moartea tânărului.

Vestea trecerii în neființă a unei persoane apropiate este tulburătoare și greu de suportat. Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea resimțită, este important să fii alături de familia celui decedat și să arăți că ești aproape. Un mesaj de condoleanțe este un gest frumos pe care îl poți face, chiar dacă acesta nu ajută prea mult, dar contează.

Alex Cilean ai plecat prea de vreme prieten drag dintre noi. Vei rămâne mereu in sufletele noastre”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a tânărului decedat.

”Dumnezeu să te aibă în pază, dragul nostru prieten! Nu te vom uita niciodată!” și”Amintirea ta va rămâne în sufletele noastre, om bun! Drum lin spre cer!”, au mai scris pe Facebook apropiații tânărului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: