Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare MAE. Franța va avea probleme pe aeroporturi

Avertizare MAE. Franța va avea probleme pe aeroporturi

Avertizare MAE. Franța va avea probleme pe aeroporturi

Avertizare MAE. Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Franța. În această țară vor exista perturbări pe aeroporturi, potrivit DCNews.ro.

Avertizare MAE. Franța va avea probleme pe aeroporturi

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru cetățenii români care călătoresc, se află sau tranziteazîn Franța. În ziua de 5 decembrie 2019, dar și după această dată, este anunțată ă grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene.

Conform datelor disponibile pe site-ul Companiei Naţionale de Căi Ferate: Oui.SNCF (https://www.oui.sncf/aide/informations-situation-perturbee-etat-du-trafic-echange-et-remboursement), cetăţenii sunt încurajaţi să opteze pentru alternative de călătorie şi să se informeze de pe pagina de Internet https://www.sncf.com/fr/itineraire-reservation/informations-trafic/application-sncf despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019. Informaţiile despre evoluţiile din sistemele de circulaţie vor fi disponibile începând de marţi, 3 decembrie 2019, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeaşi oră, informaţii despre trenurile ce vor circula a doua zi.

Asistență consulară

De asemenea, cetățenii români pot contacta asistența consulara la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris, +33147052966 şi +33147052755. Apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate. Acestea vor fi preluate de către operatorii Call Center.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă: misiunea diplomatică a României în Republica Franceză: +33680713729, Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164, Consulatul General al României la Lyon: +33643627736 şi Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022, la care pot apela în funcţie de zona/circumscripţia consulară în care se află.

Citeste si:Trei spitale din București rămân fără căldură și apă caldă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: